Εκπτωτικό Κουπόνι «Χειμερινών προσφορών Peugeot»

Κατεβάστε την εφαρμογή «myPeugeot» και κερδίστε

Και αυτό τον Χειμώνα η Peugeot  σας προσφέρει,  σε πολύ χαμηλές τιμές, μια σειρά επιλεγμένων ανταλλακτικών πολύ χρήσιμων για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

Κατεβάστε σήμερα  κιόλας την εφαρμογή My Peugeot στο κινητό  σας τηλέφωνο ή  στο tablet και κερδίστε ένα  Εκπτωτικό Κουπόνι  «Χειμερινών προσφορών Peugeot».

Με την επίδειξη του κουπονιού, στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot έως τις 28/02/2017, κερδίζετε στις παρακάτω κατηγορίες ανταλλακτικών μεγάλες εκπτώσεις όπως :


• 25% έκπτωση στους Υαλοκαθαριστήρες, Μπαταρία, Τακάκια - Δίσκους φρένων, Αμορτισέρ, Συμπλέκτη, Σετ χρονισμού, Αντιψυκτικό υγρό, και στα Λιπαντικά TOTAL.
• 20% έκπτωση στα Ελαστικά Michelin, Good Year, Dunlop.


Οι παραπάνω εκπτώσεις απευθύνονται σε ιδιώτες, δεν ισχύουν για την οικονομική σειρά ανταλλακτικών, δεν συνδυάζονται με άλλες, εκπτώσεις η προωθητικά προγράμματα και ισχύουν στους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗ PEUGEOT

Προέκυψε πρόβλημα στη φόρτωση, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα. Εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας