ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

News Header Fractal
loeb

Ο Sébastien Loeb κατέκτησε τη 2η θέση στην Πορτογαλία!

Στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος FIA World Rallycross του 2017 ο Sébastien Loeb κέρδισε την 2η θέση και ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο του ηλιόλουστου Montalegre, της Πορτογαλίας.

championdays

PEUGEOT CHAMPION DAYS

Με την ονομασία Champion Days η Peugeot  επικοινωνεί μια μοναδική προσφορά που έχει σχεδιάσει για τους πελάτες της. Για τις επόμενες 5 ημέρες, 5 μοναδικά μοντέλα της γαλλικής φίρμας, τα Peugeot 108, 208, 2008, 308 και 3008,  προσφέρονται με WiFi on board, σύνδεση 4G και δωρεάν internet 60GB.

Αυτό το καλοκαίρι  η Peugeot κρατάει τους πελάτες της δικτυωμένους! Για όλα τα εμπορικά της μοντέλα και για μόλις 5 ημέρες, η Peugeot ενισχύει τη δυνατότητα συνδεσιμότητας του οδηγού με το περιβάλλον του.  H σύνδεση Wi–Fi  του αυτοκινήτου  το μετατρέπει σε hot spot όπου μπορούν να συνδεθούν μέχρι και 10 smart συσκευές ταυτόχρονα, επιτρέποντας στον οδηγό και τους επιβάτες να απολαμβάνουν μια πιο ενδιαφέρουσα και άνετη καθημερινότητα μέσα στο αυτοκίνητο τους.

Η προσφορά ισχύει για 100 ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα από σήμερα έως και τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017.

Μάθετε περισσότερα εδώ: Peugeot Champion Days 

RALLY DAKAR 2017

Η ιστορία επαναλαμβάνεται!

peugeot

Τον περσινό θρίαμβο των PEUGEOT 2008 DKR επανέλαβαν στο φετινό ράλι Ντακάρ τα PEUGEOT 3008 DKR επιβεβαιώνοντας την απόλυτη κυριαρχία της γαλλικής ομάδας με ένα ανεπανάληπτο «1-2-3» όπου οι Peterhansel/Cottret, Loeb/Elena και Despres/Castera κατέλαβαν και τις τρεις θέσεις του βάθρου!

Peugeot Facebook Chatbot

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας μέσω του Facebook Messenger

PEUGEOT FACEBOOK CHATBOT

Η εξέλιξη και η χρήση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα στον κόσμο της τεχνολογίας σήμερα. Βρίσκει εκατοντάδες εφαρμογές και υπόσχεται να απλοποιήσει διαδικασίες με έναν τρόπο πολύ πιο εξελιγμένο και προσωποποιημένο από μια γενική αναζήτηση στο web.

Στην κατεύθυνση αυτή η Peugeot πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και είναι η πρώτη εισαγωγική εταιρία αυτοκινήτων στην Ελλάδα που ενεργοποιεί τη νέα λειτουργία Facebook, το Facebook Chatbot!

Η ιστορία της Peugeot

Ολα άρχισαν το 1812 στην περιοχή Sous-Cratet της Γαλλίας

Peugeot History

Δύο αδέλφια, ο Jean-Piere (1768-1852) και ο Jean-Frederic Peugeot (1770-1822) μετατρέπουν τον οικογενειακό αλευρόμυλο σε μηχανουργείο, για την κατασκευή ελατηρίων και ατσαλένιων εργαλείων. 

3008-cannes

Κόκκινο χαλί στις Κάννες για το Peugeot 3008

Και το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη

Μία εντυπωσιακή Ελληνική αποστολή αποβιβάστηκε στις Κάννες πριν από λίγες ημέρες. Δεν είχε σχέση με τον κινηματογράφο, αλλά τα φώτα στράφηκαν πάνω της ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί με προορισμό το εσωτερικό του πανέμορφου «Palais de Festival» όπου πραγματοποιείται κάθε χρόνο το Φεστιβάλ των Καννών, ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς διαγωνισμούς κινηματογράφου.

ΡΑΛΙ ΝΤΑΚΑΡ: Έτοιμο για να κυριαρχήσει το PEUGEOT 3008 DKR!

Επιστρέφοντας από μια απόλυτα πετυχημένη πορεία στο πρόσφατο ράλι Ντακάρ, αλλά και από το Silk Way Rally στο οποίο έτρεξαν τα PEUGEOT 2008 DKR, η Team Peugeot Total και η Red Bull παρουσιάζουν το PEUGEOT 3008 DKR! Πρόκειται για τον ολοκαίνουργιο διάδοχο του άκρως πετυχημένου 2008 DKR, με το οποίο ο Stéphane Peterhansel πέτυχε την 12η νίκη του, τον Ιανουάριο, στο ράλι Ντακάρ. Επίσης, ο Cyril Despres σημείωσε την 1η του νίκη στους τέσσερις τροχούς, τον Ιούλιο, στο Silk Way Rally.

PEUGEOT_5008_640_480

Νέο Peugeot 5008 SUV

Το όνομα παραμένει, αλλά το concept είναι εντελώς καινούργιο : το νέο PEUGEOT 5008 ανοίγει νέους δρόμους, αυτούς των μεγάλων 7-θέσιων SUV της κατηγορίας C.

New-Expert-640_480

Νέο Peugeot EXPERT Van

Το νέο PEUGEOT Expert έρχεται να ενδυναμώσει περαιτέρω την παρουσία της μάρκας στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων

Design Lab

Εργαστήρι σχεδίασης!

Tο παγκόσμιο στούντιο σχεδίασης “Global Brand Design” που άνοιξε πριν τέσσερα χρόνια ενισχύθηκε με νέα πιο εργονομική διάρθρωση και αναβαθμισμένα γραφικά. Ο νέος ιστότοπος είναι πλέον βελτιστοποιημένος για χρήση από tablet και smartphone. Επιπλέον για μια πιο άμεση ματιά στο τι διαδραματίζεται πίσω από τις κλειστές πόρτες στο εργαστήρι, δημιουργήθηκε και λογαριασμός στο Instagram.

308 real consumption

Ο όμιλος PSA έχει δεσμευτεί για διαφάνεια

Για την ορθότερη πληροφόρηση των πελατών της, το PSA Groupe προσφέρει πρόσβαση σε ένα ανεξάρτητο και πιστοποιημένο μέτρο της κατανάλωσης καυσίμου σε πραγματικές συνθήκες. Η πρωτοβουλία αυτή σε συνεργασία με την ΜΚΟ Transport & Environmenti. Μαζί, ανέπτυξαν ένα πρωτόκολλο μέτρησης κατανάλωσης σε πραγματικές καταστάσεις, που εγκρίθηκε από το Bureau Veritasi.