Νέο PEUGEOT ΝΕΟ 301

Στιβαρό και αξιόπιστο, το νέο Peugeot 301 σεντάν συγκεντρώνει όλα τα θετικά στοιχεία της τεχνογνωσίας της Peugeot και μετατρέπει την ευκολία οδήγησης σε καθημερινό πλεονέκτημα.

4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το σχεδιαστικό στυλ του 301 δηλώνει ξεκάθαρα ότι ανήκει στην οικογένεια Peugeot. Κομψός σχεδιασμός, ξεχωριστό σχήμα, αρμονικές γραμμές, και όμορφα διακοσμητικά χρωμίουi, είναι μερικά από τα στοιχεία που παντρεύουν τη δύναμη, το μοντέρνο στυλ και το προχωρημένο design. Το εμβληματικό εμπρός μέρος, τα ρευστά πλευρικά τμήματα και το σχήμα που δείχνει αμάξωμα που πατά σταθερά στο έδαφος, αντανακλούν τις εξαιρετικές ικανότητες και την αποτελεσματική οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο δρόμο.

/image/47/8/peugeot-301-qualite-445x310.49478.jpg

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Η στιβαρότητα και η ποιότητα κατασκευής αποτέλεσαν δύο από τα βασικότερα προαπαιτούμενα για τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς του 301. Απόδειξη για την επίτευξη των δύο παραπάνω στόχων, είναι η απόσταση από το έδαφος, η μεγάλη προσοχή στους αρμούς και τη σύνδεση των διαφόρων μερών που έρχονται σε άμεση επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον, καθώς και η υιοθέτηση διπλών τσιμουχών ώστε να αποτρέπεται η είσοδος της σκόνης στο εσωτερικό.

/image/47/9/peugeot-301-modularite-445x310.49479.jpg

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Η πλάτη του πίσω καθίσματος έχει τη δυνατότητα μερικής αναδίπλωσης (2/3 - 1/3) με πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο.i. Αρκεί μία μόνο κίνηση με το ένα χέρι στον ειδικό μοχλό που βρίσκεται στην κορυφή της πλάτης και η αναδίπλωση ολοκληρώνεται, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου και την άριστη εκμετάλλευση του χώρου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΙΣΩ

/image/48/0/rear_parking_assistance.49480.jpg

Το σύστημα υποβοήθησης παρκινγκ με όπισθενi, διαθέτει αισθητήρες υπερήχων στον πίσω προφυλακτήρα και σας προειδοποιεί όταν κινείστε με όπισθεν και πίσω από το αυτοκίνητο υπάρχει εμπόδιο ή άνθρωπος. Το σύστημα εκπέμπει μία ηχητική προειδοποίηση και εμφανίζει ταυτόχρονα μία ένδειξη στην οθόνη του ηχοσυστήματος.

ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ/ΚΡΑΤΗΜΑ

Ανέκαθεν η Peugeot διακρινόταν για την υπεροχή των αυτοκινήτων της στον τομέα του κρατήματος και της οδικής συμπεριφοράς, γεγονός που οφείλεται κυρίως στη φιλοσοφία ‘στησίματος’ και το ιδανικό πάντα ταίριασμα αμαξώματος, αναρτήσεων και κινητήρα. Το 301 δεν θα μπορούσε να μην έχει κληρονομήσει αυτό το χάρισμα. Αυτό γίνεται εμφανές στον τρόπο που κινείται τόσο σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές, όσο και στον αυτοκινητόδρομο. Το 301 αποδεικνύεται όμως και πολύ καλός φίλος της πόλης! Το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, ακριβές και άμεσο στους χειρισμούς, αποτελεί τον πολυτιμότερο σύμμαχο του οδηγού είτε αυτός προσπαθεί να παρκάρει, είτε κινείται απλώς στους στενούς δρόμους μέσα στην πόλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΤΥΟ PEUGEOT

Προέκυψε πρόβλημα στη φόρτωση, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα. Εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ