Για την απλοποίηση της ζωής του οδηγού σε κάθε ταξίδι, το 301 εφοδιάζεται με συστήματα υποβοήθησης.

CRUISE CONTROL ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

/image/54/1/peugeot-301-regulateurlimitateur-1920x1080.49541.jpg

Ενσωματωμένος στο cruise controli, ο περιοριστής ταχύτητας σας δίνει τη δυνατότητα να προκαθορίσετε μία συγκεκριμένη ταχύτητα που δεν θέλετε να ξεπεράσετε. Στη διαδρομή του γκαζιού καθορίζεται ένα σημείο αντίστασης που αντιπροσωπεύει και το προκαθορισμένο όριο ταχύτητας. Η αντίσταση αυτή μπορεί να ξεπεραστεί πιέζοντας απλά περισσότερο το γκάζι, έτσι ο οδηγός μπορεί προσωρινά να ξεπεράσει το προκαθορισμένο όριο ταχύτητας.

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Το 301 εξοπλίζεται με ένα ιδιαίτερα πρωτοποριακό σύστημα. Ανάμεσα στα δύο φύλλα γυαλιού στο κάτω μέρος του παρμπρίζ έχει τοποθετηθεί ένα θερμαντικό στοιχείοi. Με αυτό το σύστημα θερμαίνεται η επιφάνεια επαφής των καθαριστήρων ώστε να ξεπαγώνει αμέσως το τμήμα εκείνο του παρμπρίζ και οι καθαριστήρες να μπορούν να κινηθούν χωρίς καθυστέρηση. Το σύστημα είναι συνδεδεμένο με την αντίσταση του πίσω τζαμιού, και λειτουργεί ταυτόχρονα με την ενεργοποίησή της, δίνοντας στον οδηγό τη δυνατότητα να κινείται απροβλημάτιστα ακόμα και σε πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες.

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΙΣΩ

Το σύστημα υποβοήθησης παρκινγκ με όπισθενi, διαθέτει αισθητήρες υπερήχων στον πίσω προφυλακτήρα και σας προειδοποιεί όταν κινείστε με όπισθεν και πίσω από το αυτοκίνητο υπάρχει εμπόδιο ή άνθρωπος. Το σύστημα εκπέμπει μία ηχητική προειδοποίηση και εμφανίζει ταυτόχρονα μία ένδειξη στην οθόνη του ηχοσυστήματος.

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ

/image/50/7/peugeot-301-son-600x400.49507.jpg

Το 301 προσφέρει ηχοσύστημα RDS με δυνατότητα αναπαραγωγής MP3 & CDi με βοηθητική είσοδο τύπου jack και 2 ηχεία εμπρός, ή ηχοσύστημα Bluetooth® MP3 RDS CDi. Το τελευταίο διαθέτει 4 ηχεία, οθόνη ελέγχου, χειριστήρια στο τιμόνι, θύρα USB & είσοδο jack, καθώς και κιτ Bluetooth® hands-free.