"Η απλότητα είναι η απόλυτη κομψότητα”: το Peugeot 308 ανέδειξε αυτή την περίφημη ρήση του Leonardo da Vinci. Με τις καθαρές γραμμές, την τεχνολογία και την κομψότητα, το μοντέρνο στυλ αυτού του αυτοκινήτου αποδεικνύει ότι τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη

ΚΑΘΑΡΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

/image/61/7/13.56617.jpg

Οι χυτές και αρμονικές γραμμές του Peugeot 308' επιβεβαιώνουν την διακριτική του κομψότητα.

Ο ξεκάθαρος, σπορτίφ, αεροδυναμικός σχεδιασμός του νέου Peugeot 308 αμέσως αποπνέει την αίσθηση της απόδοσης και του μειωμένου βάρους που είναι σε ισορροπία με τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά ενός δυναμικού σπορ αυτοκινήτου: φαρδιά μετατρόχια, εντυπωσιακοί τροχοί που αναδεικνύουν το αμάξωμα, χρωμιομένη γρίλια ψυγείου και υπερυψωμένο πίσω τμήμα.

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ

/image/55/5/pure-qualite-peugeot-nouvelle-308.56555.jpg

Κάθε λεπτομέρεια στο νέο Peugeot 308 έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή.

Κάθε λεπτομέρεια στο νέο Peugeot 308 έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή. Από τα αρχικά στάδια σχεδιασμού, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην καθαρότητα των γραμμών. Τόσο η εμπρός όσο και η πίσω ταυτότητα των φωτιστικών σωμάτων ταιριάζει με τα φλας LED που βρίσκονται στους πλευρικούς καθρέφτες, αντανακλώντας την απόλυτη σχεδιαστική ισορροπία μεταξύ των διαφόρων τμημάτων του αμαξώματος. Τέλος, η χρωμιωμένη μάσκα και το σχήμα της πέμπτης πόρτας είναι δύο ακόμα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην εικόνα ποιότητας του νέου Peugeot 308.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

/image/55/6/comportement-dynamique-peugeot-nouvelle-308.56556.jpg

Το νέο Peugeot 308 αποτελεί καρπό της πλούσιας εμπειρίας της μάρκας και της τεχνογνωσίας όσον αφορά την οδική συμπεριφορά και προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία δυναμικής οδήγησης.

Το νέο Peugeot 308 με τις σχεδιαστικές του γραμμές, τις compact διαστάσεις και το χαμηλό κέντρο βάρους διακρίνεται για την αεροδυναμική του συμπεριφορά. Οι συντελεστές Cx και SCX έχουν τιμές που δεν έχουν επιτευχθεί ποτέ πριν σε αυτή την κατηγορία, ξεκινώντας από 0,28 και 0,63 αντίστοιχα

Σαν αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι η ενεργή συμβολή στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και κατά συνέπεια στις εκπομπές CO2.

Με αυτό το μοντέλο, η μάρκα πηγαίνει ένα βήμα πάρα πέρα στη βελτιστοποίηση της άνεσης και της οδικής συμπεριφοράς για μια απαράμιλλη οδηγική απόλαυση .

ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

i

Το νέο Peugeot 308 εισάγει μία ιδιαίτερα ‘high-tech’ & εκλεπτυσμένη φωτιστική ταυτότητα.

Στο εμπρός μέρος, το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων θυμίζει έντονα τα «μάτια της γάτας». Το μοναδικό στυλ των Full LED προβολέων που διατίθενται στο βασικό εξοπλισμό των κορυφαίων εκδόσεων, δίνει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα στον εμπρός προφυλακτήρα.

Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα μοιάζουν με τεχνολογικά κοσμήματα. Οι τρείς περιοχές με τον έντονο LED φωτισμό, θυμίζουν έντονα τα φωτιστικά σώματα των πρώτων εκδόσεων Coupé & Cabriolet του 504.