Γκάμα Σπορ

/image/81/4/peugeot-208gti-1502pc006-72dpi.7814.jpg

Συνδυάζοντας τη σπορ αισθητική με εντυπωσιακές επιδόσεις, η σπορ γκάμα της Peugeot προσφέρει δυνατές συγκινήσεις κάθε φορά που οδηγείτε. Αυτά τα σπορ αυτοκίνητα εντυπωσιάζουν με τις καλοσχηματισμένες γραμμές τους, το λαμπερό χρώμιο και τις χαρακτηριστικές ζάντες αλουμινίου. Η συνήθης υψηλή αισθητική της Peugeot συνδυάζεται με την ουσία.

Το σπορ αυτοκίνητο 208 GTi σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια οδηγική εμπειρία που ενθουσιάζει. Κάθε στοιχείο σε αυτό το σπορ αυτοκίνητο συνεισφέρει στις σπορ επιδόσεις του, από τον ισχυρό κινητήρα βενζίνης 1.6 THP 208 bhp στις εξατομικευμένες αναρτήσεις. Με επιτάχυνση από τα 0 στα 100 km την ώρα σε λιγότερα από επτά δευτερόλεπτα, αυτό το σπορ αυτοκίνητο είναι ιδανικό για οδήγηση σε ανοικτούς δρόμους.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις όσων αγαπούν τα σπορ αυτοκίνητά, η έκδοση GTi του 308 έχει εξελιχθεί από τους συναδέλφους τους, λάτρεις - τους μηχανικούς της PEUGEOT Sport. Ως αποτέλεσμα, το νέο PEUGEOT 308 GTi by PEUGEOT Sport μπορεί πραγματικά να ισχυριστεί ότι είναι το απόλυτο, κόμπακτ σπορ μοντέλο

Γιατί να μην κλείσετε σήμερα ένα test drive με ένα από τα σπορ αυτοκίνητα της Peugeot; Ή διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τα 208 GTi και 308 GTi παρακάτω.
.