Πακέτο αμορτισέρ

- Δύο εμπρόσθιοι ή οπίσθιοι αποσβεστήρες κραδασμών

- Εργασίες τοποθέτησης

- Οπτικοί έλεγχοι* από ειδικούς PEUGEOT

- Τεχνική έκθεση

ΒΡΕIΤΕ ΣΥΝΕΡΓΕIΟ

Προέκυψε πρόβλημα στη φόρτωση, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα. Εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

Για την ασφάλεια του οχήματός σας, τα αμορτισέρ πρέπει να λειτουργούν τέλεια. Συχνά, δεν είναι εύκολη η επισήμανση της σταδιακής φθοράς τους. Προσαρμόζετε ασυνείδητα την οδήγησή σας. Αυτό επηρεάζει αρνητικά την άνεση και την ασφάλειά σας.

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΤΕΟ
Από 1/01/2008, η διαρροή λαδιών επιφέρει αναγκαστική επανεξέταση. Προς αποφυγή αυτής της ταλαιπωρίας, ελέγξτε τα αμορτισέρ στην PEUGEOT.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ PEUGEOT

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ Τα Γνήσια Ανταλλακτικά πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις και προδιαγραφές με τα εξαρτήματα του οχήματός σας όταν βγαίνει από το εργοστάσιο. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Peugeot είναι φτιαγμένα από υλικά υψηλής ποιότητας. Ώστε το όχημά σας να παραμείνει αξιόπιστο και ασφαλές για περισσότερο καιρό. Εγγυώνται πως το PEUGEOT σας θα διαθέτει αποκλειστικά ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας.

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

ALL INCLUSIVE-ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Τα πακέτα PEUGEOT περιλαμβάνουν μονοετή εγγύηση εξαρτημάτων και εργασιών. Η τιμή συμπίπτει με την δοθείσα εκτίμηση. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις και η τιμή διατηρείται σε λογικά πλαίσια. 

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΟΣΤΗ

Οι τεχνικοί της PEUGEOT πραγματοποιούν τις απαραίτητες επισκευές και σας εξηγούν την καθεμία από αυτές. Αυτή είναι η εγγύηση ακριβούς, επαγγελματικής υποστήριξης των ειδικών του δικτύου PEUGEOT.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Δείχνοντας εμπιστοσύνη στο δίκτυο PEUGEOT για τους ελέγχους και τις επισκευές, απολαμβάνετε πληθώρα πλεονεκτημάτων. Τα πακέτα έχουν λογικές τιμές και οι έλεγχοι και οι επισκευές πραγματοποιούνται από ειδικούς της PEUGEOT.