Δωρεάν Καλοκαιρινός Έλεγχος

dkr12

Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος 20 σημείων!

Στο επίσημο δίκτυο PEUGEOT

20 ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ!  Έχετε αρχίσει να κάνετε τις πρώτες μικρές   αποδράσεις, και να σχεδιάζετε  με κάθε λεπτομέρεια τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Για να είστε σίγουροι ότι το Peugeot σας είναι 100% έτοιμο για το καλοκαίρι, θα πραγματοποιήσουμε δωρεάν ένα έλεγχο 20 σημείων του αυτοκινήτου σας. Θα ελέγξουμε τα φρένα, τους τροχούς, τον φωτισμό, την διεύθυνση, την ανάρτηση, την εξάτμιση, την μπαταρία.

Θα συμπληρώσουμε εάν είναι απαραίτητο όλες τις στάθμες των υγρών όπως  (λάδια, αντιψυκτικό, υγρά φρένων, υδραυλικού τιμονιού) και μέχρι 500ml συνολικά.

Μετά την ολοκλήρωση του καλοκαιρινού ελέγχου θα λάβετε γραπτό πιστοποιητικό ποιότητος Peugeot.

Κάντε κλικ στο Online Booking και κλείστε σήμερα κιόλας, ένα ραντεβού σε οποιονδήποτε επίσημο επισκευαστή του δικτύου της Peugeot, για να πραγματοποιήσετε ένα Δωρεάν Καλοκαιρινό έλεγχο 20 σημείων στο αυτοκίνητό σας.

Επιπλέον επωφεληθείτε των Καλοκαιρινών προσφορών σε  ανταλλακτικά ζωτικής  σημασίας για το αυτοκίνητό σας, κερδίζοντας έκπτωση 25%  σε: Τακάκια και Δίσκους φρένων, Ιμάντα χρονισμού, σετ Αμορτισέρ, σετ Συμπλέκτη και ελαστικά Michelin.

 Η προσφορά ισχύει έως 31/08/2018, απευθύνεται σε ιδιώτες, δεν συνδυάζεται  με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις, δεν αφορά  τα ανταλλακτικά της οικονομικής σειράς Eurorepar και ισχύει σε όσους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της Peugeot συμμετέχουν στο πρόγραμμα.   

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗ PEUGEOT

Προέκυψε πρόβλημα στη φόρτωση, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα. Εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας