σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων PEUGEOT

dkr12

Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος

έως τις 28/2/2019

Βροχή, χαλάζι, κρύο ή χιόνι .... Είναι το Peugeot σας έτοιμο;

Ο Χειμώνας είναι πολύ κοντά. Λοιπόν, τι πιο καλύτερο απο το να πραγματοποιήσετε στο Peugeot σας έναν πλήρη έλεγχο χειμερινής ασφάλειας για να βεβαιωθείτε ότι είναι 100% έτοιμο για τους παγωμένους δρόμους, την έντονη βροχή και τα ομιχλώδη πρωινά που έρχονται.

Ο χειμερινός έλεγχος ασφαλείας δημιουργήθηκε από τους έμπειρους τεχνικούς μας, τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα απο τον καθένα το Peugeot σας και συμπεριλαμβάνει 20 σημεία ελέγχου όπως:

  • Ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα, έλεγχο καυσαερίων, σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης , φόρτισης μπαταρίας , κλιματισμού και αμαξώματος.
  • Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής)


Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Με κάθε Χειμερινό έλεγχο Peugeot, θα λάβετε γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου σας έτσι ώστε να είστε βέβαιοι, ότι το Peugeot σας είναι πολύ καλά προετοιμασμένο για τις συνθήκες του χειμώνα.

Kλείστε σήμερα κιόλας τον δωρεάν Χειμερινό έλεγχο του αυτοκινήτου σας μέσω της υπηρεσίας Peugeot online booking  και κερδίστε 25% σε επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών πολύ χρήσιμες για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας όπως:

Πατήστε εδώ και κλείστε τώρα Online το ραντεβού σας!

Μπαταρία, Τακάκια - Δίσκους φρένων, Αμορτισέρ, Συμπλέκτη, Σετ χρονισμού, Εξάτμιση, Υαλοκαθαριστήρες, Αντιψυκτικό υγρό, στα Λιπαντικά προϊοντα της Total και στα Ελαστικά Michelin.

Μια Εξειδικευμένη φροντίδα για το αυτοκίνητό σας που σας παρέχετε εντελώς δωρεάν από την PEUGEOT έως τις 28/2/2019

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗ PEUGEOT

Προέκυψε πρόβλημα στη φόρτωση, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα. Εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας