Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΠΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

 3Plus-Peugeot-1210x370.jpg

ΦΡΟΝΤΙΔΑ PEUGEOT 3PLUS

ΤΡΙΠΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Σε μια εποχή που καθιστά το αυτοκίνητο το πιο ασφαλές μέσο μετακίνησης από πλευράς υγιεινής, η Peugeot προσφέρει σε όλους τους κατόχους μοντέλων της ένα μοναδικό πρόγραμμα τριπλής φροντίδας, το Peugeot 3Plus, με κόστος μόλις 50€ με ΦΠΑ.

Το πρόγραμμα Peugeot 3Plus περιλαμβάνει αντιβακτηριδιακό καθαρισμό κλιματιστικού, τεχνικό έλεγχο ασφαλείας 20 σημείων και εξωτερική και εσωτερική απολύμανση.

Παράλληλα, σε όλο το δίκτυο μας έχουμε θεσπίσει μία πλήρη σειρά μέτρων ώστε να ενισχύσουμε τα πρωτόκολλα υγιεινής. Οι άνθρωποί μας έχουν εκπαιδευτεί σε ότι αφορά την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής που προστατεύουν και εσάς και τους ίδιους. Εφαρμόζουν αυστηρές μεθόδους εργασίας οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί από εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της υγείας. Χρησιμοποιούν προϊόντα που έχουν επιλεγεί από εμπειρογνώμονες τεχνικούς και από το χώρο της υγείας ώστε να εξασφαλίζουν πάντα την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ PEUGEOT 3PLUS

  • Αντιβακτηριδιακός Καθαρισμός Κλιματιστικού


Το πρόγραμμα Peugeot 3 PLUS περιλαμβάνει κατ’ αρχήν αντιβακτηριδιακό καθαρισμό και έλεγχο 8 σημείων του συστήματος κλιματισμού, με αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον. Ο συστηματικός έλεγχος και η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού συστήματος φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια ώστε ο αέρας της καμπίνας να είναι πάντοτε καθαρός.

  • Τεχνικός Έλεγχος Ασφάλειας 20 σημείων


Η δεύτερη παροχή είναι ο τεχνικός έλεγχος ασφαλείας 20 ζωτικών σημείων εντός και εκτός του αυτοκινήτου -  συμπεριλαμβανομένης και της μπαταρίας της οποίας ο έλεγχος  καθίσταται απαραίτητος, ιδίως για τα αυτοκίνητα που έχουν μείνει ακίνητα για αρκετό καιρό. Ο έλεγχος αυτός λειτουργεί και προληπτικά βοηθώντας τους κατόχους να εντοπίσουν τυχόν προβλήματα εγκαίρως ώστε να αποφευχθεί κάποια πιθανή δυσλειτουργία και κατ’ επέκταση μια κοστοβόρα επισκευή.

  • Εξωτερική και Εσωτερική Απολύμανση


Η απολύμανση του αυτοκινήτου μας αποτελεί πλέον μια υποχρεωτική διαδικασία για την προστασία της υγείας μας. Στο πλαίσιο του προγράμματος 3PLUS διενεργείται  εσωτερικά και εξωτερικά απολύμανση με την χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή. 

To πρόγραμμα Peugeot 3PLUS εξασφαλίζει αφενός την προστασία της υγείας και αφετέρου την ασφάλεια των επιβατών του αυτοκινήτου σας, παρέχεται στο πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Peugeot και προσφέρεται στην πολύ ειδική τιμή των 50 ευρώ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ).