/image/85/7/par-2012-078-fr.14857.jpg

Οι διαδικτυακές υπηρεσίες της PEUGEOT είναι σχεδιασμένες για να εξασφαλίσουν την ασφάλειά σας στον δρόμο, είτε αποτελούν μέρος του εξοπλισμού του αυτοκινήτου σας είτε είναι διαθέσιμες από smartphone, tablet ή υπολογιστή.

Όταν δεν υπάρχει ούτε δευτερόλεπτο για χάσιμο...

/image/13/7/508rxh-1407pc205.9137.jpg

Όταν δεν υπάρχει ούτε δευτερόλεπτο για χάσιμο, μπορείτε να βασιστείτε στην PEUGEOT Connect SOS!
Μετά από ατύχημα, η λειτουργία αυτόματης επείγουσας κλήσης, η οποία εντοπίζεται από κέντρο διάσωσης, επιταχύνει την αποστολή βοήθειας. (1).
Απλά πατήστε το ενσωματωμένο κουμπί για να καταφτάσει βοήθεια στον τόπο του ατυχήματος ή κάντε αναφορά.

2 είδη κλήσεων

/image/57/1/peugeot-2008-2016-339-fr.16571.jpg

Αυτόματη κλήση:

Σε περίπτωση σύγκρουσης, το όχημά σας εκτελεί αυτόματα επείγουσα κλήση. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι. Η PEUGEOT Connect SOS αμέσως εντοπίζει το όχημά σας, έρχεται σε επαφή μαζί σας στη γλώσσα σας (2) και, αν είναι απαραίτητο, ζητά βοήθεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

/image/59/6/peugeot-508rxh-2014-052-fr.15596.jpg

Χειροκίνητη κλήση:

Παρακολουθήσατε ή βρεθήκατε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης;  Απλά πατήστε το κουμπί SOS στο ταμπλό επί δύο δευτερόλεπτα για να έρθετε σε άμεση επαφή με το κέντρο κλήσεων Peugeot Connect SOS.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: * Η γεωγραφική κάλυψη υπάγεται στις γενικές συνθήκες χρήσης της υπηρεσίας, η οποία είναι διαθέσιμη σε όλα τα σημεία πώλησης και υπόκειται σε τεχνολογικούς και τεχνικούς περιορισμούς, ιδίως στη διαθεσιμότητα του τηλεφωνικού δικτύου. Η Peugeot Connect SOS είναι τώρα διαθέσιμη στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Βέλγιο, στο Λουξεμβούργο, στις Κάτω Χώρες, στην Πορτογαλία, στην Αυστρία, στην Ελβετία, στην Πολωνία και στη Δανία. Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, οι κλήσεις έκτακτης ανάγκης μπορούν να πραγματοποιηθούν προς τις υπηρεσίες διάσωσης της χώρας, χωρίς γεωγραφικό εντοπισμό, χρησιμοποιώντας την τοπική γλώσσα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Σύμφωνα με τη γεωγραφική κάλυψη της Peugeot Connect SOS και την επίσημη εθνική γλώσσα που έχει επιλεγεί από τον ιδιοκτήτη του οχήματος.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: Η πλατφόρμα κλήσεων έκτακτης ανάγκης από όχημα που χρησιμοποιεί η Peugeot Automobiles είναι πιστοποιημένη στη Γαλλία για τη συμμόρφωσή της με τις απαιτήσεις της γαλλικής Επιτροπής για τις Πυρκαγιές και τις Υπηρεσίες Διάσωσης (CNSIS) του Υπουργείου Πολιτικής Άμυνας και Ασφάλειας της Γαλλίας.

Μείνετε συγκεντρωμένος στον δρόμο

/image/08/4/peugeot208-conducteur-2015-01.9084.jpg

Οι διαδικτυακές υπηρεσίες της PEUGEOT είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση εντός του αυτοκινήτου. Είναι φιλικές προς τον χρήστη και πλήρως ενσωματωμένες, επομένως και ασφαλείς στη χρήση τους. Μπορείτε να μείνετε συγκεντρωμένος στον δρόμο χάρη στην μεγάλη οθόνη αφής του οχήματος (7") και τον ειδικό τρόπο με τον οποίο σχεδιάστηκαν οι εφαρμογές.  

/image/85/9/peugeot-308-2013-249-fr.14859.jpg

Παραμείνετε online με ασφάλεια κατά την οδήγηση

Οι εφαρμογές PEUGEOT Connect έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την οθόνη αφής 7" της PEUGEOT. Σε κάθε εφαρμογή μπορείτε, με το πάτημα ενός πλήκτρου, να ενεργοποιήσετε την πλοήγηση προς κάποιον προορισμό ή να τηλεφωνήσετε.

/image/86/1/mirror-screen-2-1a.14861.jpg

Λειτουργία Mirror Screen για ανέμελη οδήγηση

Οδηγώντας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συμβατές εφαρμογές* του smartphone σας χωρίς να χρειαστεί να το αγγίξετε.
Μόνο οι πιστοποιημένες εφαρμογές MirrorLink™ λειτουργούν τόσο όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο όσο και εν κινήσει.
Όταν το smartphone συνδεθεί με το αυτοκίνητο, η όψη των εφαρμογών προσαρμόζεται ώστε να είναι εύχρηστες κατά την διάρκεια της οδήγησης.

/image/86/3/peugeot-lifestyle-1505pc-1004.14863.jpg

Με το Bluetooth, θα μπορείτε να επικοινωνείτε καθώς οδηγείτε

Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία Bluetooth® για να συνδέσετε το κινητό σας τηλέφωνο με το PEUGEOT σας. Χωρίς να χρειαστεί να το αγγίξετε, το Bluetooth® σύστημα hands-free το αναγνωρίζει και σας επιτρέπει να το χειριστείτε χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα του ταμπλό. Οι κλήσεις ακούγονται μέσω του ηχητικού συστήματος του PEUGEOT σας.

(*): Το smartphone και οι εφαρμογές πρέπει να είναι συμβατά για να λειτουργήσει σωστά η λειτουργία Mirror Screen. Η PEUGEOT δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε πρόβλημα απορρέει από κάποια ασυμβατότητα, δυσλειτουργία ή αναβάθμιση του smartphone ή του λογισμικού.

Προβλέψτε και αποφύγετε κινδύνους

/image/56/9/peugeot-308-2015-022-fr.16569.jpg

Οι διαδικτυακές υπηρεσίες της PEUGEOT ενισχύουν την ασφάλειά σας, σε περίπτωση κλοπής ή κινδύνων στον δρόμο.

Υποστήριξη PEUGEOT Connect - Ο φύλακας άγγελός σας

/image/86/7/peugeot-lifestyle-1505pc-nik4533.14867.jpg

Εάν προκύψει κάποιο περιστατικό, η υποστήριξη PEUGEOT Connect μπορεί να σας φέρει σε άμεση επαφή με την πλατφόρμα υποστήριξης της Peugeot, η οποία είναι διαθέσιμη καθημερινά όλο το 24ωρο.

Απλώς πατήστε το κουμπί με το λιοντάρι στο ταμπλό επί 2 δευτερόλεπτα!
Σημείωση: Εφόσον γίνει η επαφή, οι υπηρεσίες Υποστήριξης PEUGEOT υπόκεινται στους όρους και τις προϋποθέσεις της στοιχειοθετημένης στο συμβόλαιο εγγύησης ή των συμφωνηθέντων υπηρεσιών.