Εφαρμογή MyPEUGEOT app

MyPeugeot app

Κατεβάζοντας την εφαρμογή MyPEUGEOT app στο tablet ή στο κινητό σας, έχετε ειδικές προσφορές για το PEUGEOT σας!

myPeugeot: ένας μοναδικός κόσμος προνομίων!

Με τη νέα εφαρμογή «myPeugeot», η PEUGEOT περνά σε μια νέα δυναμική φάση τη σχέση της με τους αγοραστές των αυτοκινήτων της μάρκας. Κατεβάζοντας την εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για μια σειρά θεμάτων που αφορούν τη μάρκα, αλλά και συγκεκριμένα το αυτοκίνητο του. Αναλυτικότερα, μέσω της εφαρμογής και της εισαγωγής του πλαισίου του αυτοκινήτου του, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για:

 

  • Tα νέα της μάρκας (μοντέλα, φωτογραφίες & βίντεο, τεχνολογικές εξελίξεις, εμπορικά προγράμματα σε ισχύ κλπ).
  • Τις υπηρεσίες που προσφέρει η Peugeot ειδικά για το αυτοκίνητο του ( π.χ. προγράμματα συντήρησης σε προνομιακές τιμές).
  • Ειδικές προσφορές που ισχύουν σε όλο το επίσημο δίκτυο επισκευαστών Peugeot όπως δωρεάν τεχνικοί έλεγχοι και μοναδικές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά/αξεσουάρ.
  • Χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες που αφορούν τη χρήση του αυτοκινήτου.
  • Υπενθυμίσεις για εργασίες που αφορούν το αυτοκίνητο του όπως ΚΤΕΟ, ΚΕΚ εφόσον συμπληρωθούν όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες από τον χρήστη του αυτοκινήτου.
  • Αναζήτηση του επίσημου δικτύου διανομέων Peugeot με βάση την απόσταση ή άλλα κριτήρια και πλοήγηση στα σημεία.

 

Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό ios και συσκευές android, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις εγκαταστήσουν εντελώς δωρεάν ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Peugeot battery offer

Η μπαταρία υπόκεινται σε σταδιακή φθορά ανάλογα με το χρόνο και με τη χρήση. Απότομη απώλεια ισχύος, διακοπές κατά λειτουργία του ηλεκτρικού κυκλώματος και ακραίες θερμοκρασίες συμβάλλουν στην πρόωρη φθορά της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας.Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (φωτιστικά σώματα, radio/cd, κλιματισμός, κ.λπ.) ενώ η μηχανή δεν είναι σε λειτουργία οδηγεί σε απώλεια ισχύος της μπαταρίας. Με σκοπό την μέγιστη απόδοση της μπαταρίας χωρίς δυσλειτουργίες κρίνεται απολύτως απαραίτητο να ελέγχεται η κατάσταση της σε τακτά χρονικά διαστήματα από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών PEUGEOT. Επισκεφθείτε έως τις 30/11/2016 το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών PEUGEOT και πραγματοποιήστε εντελώς δωρεάν έναν ηλεκτρονικό έλεγχο της κατάστασης της μπαταρίας σας.

Αμπερώρια Ισχύς εκκίνησης Προτεινόμενη Λιανική Τιμή με ΦΠΑ
42AH 390A 65,00€
50AH 480A 68,00€
60AH 640A 82,00€
75AH 800A 109,00€
85AH 950A 121,00€


Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2016, αφορά ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης, δεν μπορεί να συνδυαστεί με τα Πακέτα Συντήρησης, άλλη προσφορά ή έκπτωση, απευθείνεται σε ιδιώτες και είναι διαθέσιμη στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές PEUGEOTπου συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Οι παραπάνω τιμές δεν αφορούν μπαταρίες AGM, για αυτοκίνητα με σύστημα Stop & Start.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΔΙΣΚΟΙ-ΤΑΚΑΚΙΑ

Κερδίστε άμεσα 30% έκπτωση στα τακάκια και τους δίσκους φρένων του αυτοκινήτου σας κατεβάζοντας τώρα στο Smartphone ή στο Tablet σας την εφαρμογή MyPEUGEOT app.

Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2016 στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της PEUGEOT με την επίδειξη του εκπτωτικού κουπονιού που εμφανίζεται στο Smartphone ή στο Tablet σας

MyPeugeot app QR code

Android

MyPeugeot app QR code

iOS