Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα

/image/57/3/peugeot-308sw-2015-007-de.16573.jpg

Οι διαδικτυακές υπηρεσίες της PEUGEOT σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο και βελτιστοποιήσετε τον προϋπολογισμό για το αυτοκίνητό σας, τόσο στον δρόμο όσο και στην συντήρησή του.

Εξοικονομήστε χρόνο ενημερώνοντας τους χάρτες σας

/image/10/8/peugeot308-lifestyle-2015-01.9108.jpg

Αναβαθμίζοντας τακτικά τους χάρτες στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης του PEUGEOT σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις καλύτερες διαδρομές, οι οποίες υπολογίζουν τυχόν αλλαγές στο οδικό δίκτυο.

Γενικές συνθήκες χρήσης (βλέπε την ιστοσελίδα http://services.peugeot.fr/link-mypeugeot-cgu/) Σημείωση 1: Απαιτεί εγκατεστημένη εφαρμογή πλοήγησης στο smartphone και σύνδεση στο internet. Η λειτουργία «Εντοπισμός Αυτοκινήτου» μπορεί να καταναλώσει μέρος των δεδομένων σας. Ανάλογα με τους όρους του συμβολαίου σας με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, μπορεί να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις. Επικοινωνήστε με την εταιρεία σας για περισσότερες πληροφορίες.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με οθόνη αφής με την επιλογή «Περιήγηση» απαιτούν επίσης μια εφαρμογή πλοήγησης στο smartphone και σύνδεση στο Internet. Η λειτουργία «Συνέχεια περιήγησης» μπορεί να καταναλώσει μέρος των δεδομένων σας. Ανάλογα με τους όρους του συμβολαίου σας με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, μπορεί να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις. Επικοινωνήστε με την εταιρεία σας για περισσότερες πληροφορίες.

Όπου και αν βρίσκεστε, μείνετε ενημερωμένος!

/image/58/7/peugeot-2008-2016-318-fr.16587.jpg

Μείνετε σε επαφή με τα δεδομένα του αυτοκινήτου σας, ακόμη και από απόσταση.
Το smartphone σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε περισσότερο το αυτοκίνητό σας και να το χρησιμοποιείτε καλύτερα κάθε μέρα.