ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

/image/68/1/header.65681.jpg

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ανακαλύψτε έναν ολόκληρο κόσμο διασύνδεσης! Νέες λειτουργίες και εφαρμογές που εξελίχθηκαν από την PEUGEOT Connect και ενσωματώνονται στις οδηγικές σας εμπειρίες με στόχο τη βελτίωση της απόλαυσης και της ασφάλειας.

PEUGEOT CONNECT APPS

/image/72/4/peugeot_308_2013_249_fr.65724.jpg

Το PEUGEOT Connect Appsi είναι ένα πακέτο εφαρμογών διασύνδεσης σχεδιασμένες για να κάνουν κάθε στιγμή το ταξίδι σας πιο άνετο.

Εύκολες στη χρήση και απόλυτα προσαρμοσμένες στις καθημερινές οδηγικές σας συνήθειες, οι συγκεκριμένες εφαρμογές απεικονίζονται κατευθείαν στην οθόνη αφής του αυτοκινήτου σας.

Οι πολυάριθμες και ευέλικτες αυτές εφαρμογές, θα σας προσφέρουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να δώσετε το προσωπικό σας στίγμα σε κάθε σας διαδρομή, και να ικανοποιήσετε κάθε σας απαίτηση.

 - Εφαρμογή Coyote i που σας προειδοποιεί για επικίνδυνα σημεία, σας δίνει τη δυνατότητα να τροποποιήσετε κατάλληλα την πορεία σας.
 - Εφαρμογή Parking i  που σας υποδεικνύει τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης στην περιοχή που κινείστε.
 - Οδηγός Michelin και Trip Advisor i  που σας ενημερώνουν για εστιατόρια και ξενοδοχεία στη διαδρομή προς τον επιλεγμένο προορισμό σας.
 - Εφαρμογή ‘ανεφοδιασμού’ i  που σας ενημερώνει για κοντινά βενζινάδικα και τις φθηνότερες τιμές στην περιοχή.
 - Michelin Voyage i που σας ενημερώνει για σημεία με τουριστικό ενδιαφέρον στην διαδρομή σας.
 - YΕφαρμογή «χρυσού οδηγού»/Yellow Pages i για την εύρεση ενός επαγγελματία
 - Michelin Traffic i που σας βοηθά να αποφύγετε σημεία με μποτιλιάρισμα, παρέχοντας ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο και συνιστώντας εναλλακτικές διαδρομές.
 - Μετεωρολογικό δελτίο i για την περιοχή της διαδρομής
 - ViaMichelin i που σας καθοδηγεί με ασφάλεια στον προορισμό σας
 - Tellmewhere i που εμφανίζει τους χάρτες της περιοχής παρέχοντας συμβουλές για τα καλύτερα μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε.
 - Εφαρμογή MyPeugeot i που σας παρέχει όλες τις πληροφορίες για το αυτοκίνητό σας, αλλά και συμβουλές για το σωστό πρόγραμμα συντήρησής του.
 - Εφαρμογή ‘Visit the Store’ i για να κατεβάσετε καινούργιες εφαρμογές.

PEUGEOT CONNECT SOS

/image/72/5/peugeot_508rxh_2014_052_fr.65725.jpg

Με πάνω από ένα εκατομμύριο οχήματα να είναι εφοδιασμένα με το σύστημα PEUGEOT Connect SOSi, την υπηρεσία εκτάκτου ανάγκης μέσω γεωγραφικού εντοπισμού, η Peugeot αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην εξασφάλιση του μέγιστου βαθμού ασφαλείας για εσάς και τους συνεπιβάτες σας.

Το PEUGEOT Connect SOS is είναι μία υπηρεσία παροχής βοήθειας σε έκτακτη ανάγκη μέσω γεωγραφικού εντοπισμού, διαθέσιμη 24/7i χωρίς καμία απολύτως συνδρομή.Σε οποιαδήποτε κλήση επείγουσας βοήθειας (ατύχημα, αδιαθεσία, κακόβουλη επίθεση), το σύστημα δίνει την δυνατότητα στις υπηρεσίες μας να κινητοποιήσουν την απαιτούμενη βοήθεια.

Το PEUGEOT Connect SOS λειτουργεί με δύο τρόπους:
 - Αυτόματα: Τη στιγμή που θα ενεργοποιηθούν οι αερόσακοι ή οι πυροτεχνικοί μηχανισμοί των ζωνών ασφαλείας, το σύστημα πραγματοποιεί αυτόματα μία κλήση έκτακτης ανάγκης – χωρίς να χρειάζεται καμία ενέργεια από την πλευρά του οδηγού. Εντοπίζεται άμεσα η ακριβής θέση του αυτοκινήτου, και ένας χειριστής της υπηρεσίας PEUGEOT Connect SOS επικοινωνεί μαζί σας στην δική σας γλώσσα i και φροντίζει για την άμεση αποστολή της κατάλληλης βοήθειας.
 - Χειροκίνητα:: μόλις αντιληφθείτε ή αισθανθείτε αδιαθεσία ή υπάρχει άλλη κατάσταση που μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει ατύχημα, ή δεχθείτε επίθεση που μπορεί να απειλήσει τη ζωή τη δική σας ή των συνεπιβατών σας, πραγματοποιείτε εσείς την επείγουσα κλήση βοήθειας πατώντας απλά το πλήκτρο SOS στο ταμπλό του αυτοκινήτου, και με αυτό τον τρόπο γίνεται αμέσως η σύνδεση με το κέντρο εξυπηρέτησης της υπηρεσίας PEUGEOT Connect SOS.

PEUGEOT CONNECT ASSISTANCE

/image/72/6/508rxh_1407pc205.65726.jpg

Η υπηρεσία PEUGEOT Connect Assistance i είναι ένα σύστημα οδικής βοήθειας μέσω GPS που παρέχει πληροφορίες για την κατάσταση του αυτοκινήτου σας και έχει στόχο να προσφέρει βοήθεια όσο το δυνατόν πιο σύντομα και όποτε αυτό χρειάζεται.

Σε περίπτωση βλάβης, οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, απλά πιέστε το πλήκτρο με το σήμα της μάρκας που βρίσκεται στο ταμπλό του αυτοκινήτου, και θα συνδεθείτε άμεσα με το κέντρο της Peugeot assistance που λειτουργεί καθημερινά και σε 24ωρη βάση. TΟ υπάλληλος που θα συνδεθείτε θα έχει σε πραγματικό χρόνο πρόσβαση σε πληροφορίες για το ακριβές σημείο που βρίσκεστε, καθώς και για την κατάσταση του αυτοκινήτου σας. Μόλις ολοκληρώσει εξ αποστάσεως τον αρχικό τεχνικό έλεγχο, θα δοθεί εντολή για αποστολή του κατάλληλου μηχανικού στο σημείο που βρίσκεστε. i.

LINK MYPEUGEOT

Ακόμα και αν βρίσκεστε εκτός αυτοκινήτου, η εφαρμογή Link MyPeugeot σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την εμπειρία οδήγησης μέσα από το smartphone σας.

Η απλή αυτή και εύκολη στη χρήση εφαρμογή σας εξασφαλίζει πρόσβαση σε πολλές και έξυπνες λειτουργίες.

"Locate my car"i σας βοηθά να εντοπίσετε τη θέση που έχετε παρκάρει, ενώ η επιλογή "Continue to navigate"(συνέχεια της πλοήγησης)i σας οδηγεί εάν αποφασίσετε να συνεχίσετε τη διαδρομή με τα πόδια. Υπάρχει επίσης επιλογή της χρήσης στατιστικών δεδομένων από προηγούμενες διαδρομές ώστε να βελτιστοποιήσετε την κατανάλωση, άρα και το κόστος του κάθε ταξιδιού. Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα απομνημόνευσης των ημερομηνιών για την προγραμματισμένη συντήρηση/ελέγχους που συμβάλλει στην ασφάλεια και στη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου σαςi.

Η εφαρμογή Link MyPeugeot χρησιμοποιεί μία σύνδεση μέσω Bluetooth® και σε συνεργασία με την οθόνη αφής (στα μοντέλα 208, 2008, και τα νέα 308 και 508), αναμεταδίδει τα δεδομένα του αυτοκινήτου κάθε φορά που σβήνετε τον κινητήρα i.

Η εφαρμογή Link MyPeugeot είναι συμβατή με smartphones που διαθέτουν λειτουργικό iOS 6 ή μεταγενέστερο, ή Androïd 2.3 ή μεταγενέστερο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή Link MyPeugeot επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μέσω της επιλογής ‘επικοινωνία’.

SCAN MYPEUGEOT

Η εφαρμογή Scan MyPeugeoti εμφανίζει στην οθόνη του smartphone σας ένα εικονικό βιβλίο χρήσης του αυτοκινήτου.

Εάν υπάρχει απορία σχετικά με κάποιο από εξωτερικά ή εσωτερικά λειτουργικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σας, απλά σκανάρετέ το με το κινητό σας τηλέφωνο!

Με τη βοήθεια του συστήματος αναγνώρισης φωτογραφιών, η εφαρμογή Scan MyPeugeot θα εντοπίσει το τμήμα που σας ενδιαφέρει και θα εμφανίσει την αντίστοιχη σελίδα με την περιγραφή της λειτουργίας, στην οθόνη του κινητού σας.

Μπορείτε επίσης και την επιλογή «προειδοποιητικές λυχνίες»("Warning Lights"), ώστε να αναγνωρίσετε το είδος κάθε προειδοποίησης και να ενεργήσετε κατάλληλα.

Πλεονεκτήματα της εφαρμογής Scan MyPeugeot:
 - Οπτική αναγνώριση,
 - Δυνατότητα download μέσω WiFi, αλλά και μέσω τους παρόχου του δικτύου σας (3G/4G)..
 - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και offline
 - Οδηγίες για προειδοποιητικές λυχνίες
 - Ολόκληρη η γκάμα των λειτουργιών μπορεί να εμφανιστεί και να πλοηγηθείτε με δύο τρόπου: είτε μέσω σκαναρίσματος, ή με επιλογή από την απεικόνιση του θεματικού πίνακα των περιεχομένων
 - Συμβατή με smartphones που διαθέτουν λειτουργικό iOS 6 ή μεταγενέστερο, ή Androïd 2.3 ή μεταγενέστερο. Διατίθεται επίσης και για iPad (με βελτιωμένη απεικόνιση για οθόνες με χαμηλότερη ανάλυση από το Retina).

Μόλις ‘κατεβάσετε’ την εφαρμογή, διαβάστε προσεκτικά τους νομικούς όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης.

MIRRORSCREEN

/image/73/4/peugeot_108_2014_221_fr.65734.jpg

Με την τεχνολογία αυτή i σας δίνεται η δυνατότητα αναπαραγωγής της οθόνης του smartphone στην οθόνη του ταμπλό, γεγονός που σας επιτρέπει το χειρισμό του κινητού από την οθόνη αφής και διευκολύνει την πρόσβαση στις εφαρμογές σας, τα αρχεία πολυμέσων, καθώς και τις εφαρμογές υποβοήθησης στην οδήγησηi

Για μέγιστη ασφάλεια, αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μέσω του συστήματος φωνητικών εντολώνi χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καθόλου το κινητό σας τηλέφωνο.

Για λόγους ασφαλείας, ο οδηγός δεν έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όλες τις εφαρμογές, εφόσον το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση, Ωστόσο θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές βοήθειας, την πλοήγηση και τις λειτουργίες αναπαραγωγής μουσικής.