Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

COVID-19 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19

peugeot-blue-box.jpg

Μετά από κυβερνητικές αποφάσεις, το πανελλαδικό Δίκτυο Επίσημων Διανομέων και Επισκευαστών της Peugeot παραμένει ανοιχτό για την καθολική εξυπηρέτηση των πελατών μας.  Ενημερώνουμε τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις πως επί του παρόντος η προσέλευση στα συνεργεία και τις εκθέσεις αυτοκινήτων είναι νόμιμη.

Η διαδικασία που πρέπει να εφαρμόζεται, ώστε να επισκεφθεί κάθε ενδιαφερόμενος έναν επίσημο διανομέα ή επισκευαστή της Peugeot είναι η εξής:

  • Συμπλήρωση άιτησης τύπου Β από το forma.gov.gr και επιλογή του Β2 (Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους). Η αίτηση πρέπει να φέρει την υπογραφή του ενδιαφερόμενου και τα στοιχεία του.
  • Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε από το κινητό σας μήνυμα SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση. Το SMS πρέπει να είναι της μορφής: X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας, όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 2 που αντιστοιχεί στην παρακάτω αιτιολογία. (Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους)

Ωστόσο, προσφέρουμε στους πελάτες μας, εφόσον το επιθυμούν την δυνατότητα επικοινωνίας με όλους τους συνεργάτες του δικτύου μας και εξ αποστάσεως.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φόρμες επικοινωνίας που είναι διαθέσιμες στo site www.peugeot.gr  για να στείλετε το αίτημά σας.

Για τις ενέργειες που θα εξασφαλίσουν την ασφαλή και ομαλή λειτουργία του οχήματός σας, το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot παραμένει ανοιχτό καθημερινά από τις 08.00 έως τις 16.00.

 Για οποιαδήποτε επείγουσα ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μέσω της παρακάτω φόρμας.

 Σας διαβεβαιώνουμε για την αφοσίωσή μας προκειμένου να ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματά σας.

 Φροντίστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

Η ομάδα της Peugeot σας εύχεται υγεία και δύναμη!

SOCIAL MEDIA