Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Ενδιαφέρεστε για το 3θυρο Peugeot 108; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα με την εφαρμογή ‘Peugeot configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το εξωτερικό χρώμα, και τον εξοπλισμό, και φανταστείτε τον εαυτό σας στη θέση του οδηγού στο επόμενό σας όχημα πόλης!

Έχετε επιλέξει το 3θυρο Peugeot 108 : ένα μοντέλο που συνδυάζει το στυλ και την κομψότητα. Σε έκδοση σεντάν, αυτό το μικρό όχημα πόλης αντανακλά τη διαφορετικότητα και το μοναδικό του στυλ. Ο εξοπλισμός δικτύωσης που διαθέτει κάνει ευχάριστες τις καθημερινές σας μετακινήσεις. Ξεκινήστε τη διαμόρφωση του δικού σας αυτοκινήτου επιλέγοντας την έκδοση που επιθυμείτε: Peugeot 108 Access, Peugeot 108 Active, Peugeot 108 Style, Peugeot 108 Allure, Peugeot 108 Collection, Peugeot 108 GT Line.

Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς βενζινοκινητήρες PureTech (1.0L VTi 68 hp) και εξοπλισμό ικανό να σας εξασφαλίσει επιδόσεις και οικονομία. Σε ότι αφορά την άνεση στην οδήγηση, μπορείτε να επιλέξετε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, και να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα μίας πλούσιας γκάμας συστημάτων δικτύωσης.

Με την επιλογή της έκδοσης, προχωρήστε στο επόμενο στάδιο της εφαρμογής ‘configurator’ για το δικό σας 3θυρο Peugeot 108, και επιλέξτε τον κινητήρα, τον τύπο καυσίμου, και το κιβώτιο που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Στη συνέχεια το χρώμα του αμαξώματος (σας ταιριάζει καλύτερα το μαύρο-Noir Caldera, το κόκκινο-Rouge Scarlett, ή το λευκό- Blanc Lipizan), και τον τύπο των ζαντών. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε και το εσωτερικό, και να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και τα προαιρετικά αξεσουάρ.