Διαμορφώστε το δικό σας Peugeot SUV 2008

Διαμορφώστε το δικό σας Peugeot SUV 2008

Ενδιαφέρεστε για ένα Peugeot 2008 SUV; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα, και τον εξοπλισμό, και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του επόμενού σας compact SUV!

Επιλέξατε το Peugeot 2008 SUV: ένα μικρομεσαίο, στιβαρό, κομψό και μοντέρνο SUV. Καθίστε στη θέση του οδηγού του συγκεκριμένου SUV και ζήστε μία μοναδική οδηγική εμπειρία. Ξεκινήστε την εξατομίκευση του αυτοκινήτου σας αρχίζοντας από την έκδοση: Peugeot 2008 Active, Peugeot 2008 Allure ή Peugeot 2008 GT Line.

Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech (1,2L PureTech 82 BVM5) και diesel BlueHDi (1,6L BlueHDi 100 BVM5), με εξοπλισμό που εξασφαλίζει επιδόσεις και οικονομία. Σε ότι αφορά την άνεση στην οδήγηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά και πλούσια γκάμα επιλογών συστημάτων δικτύωσης, στο εσωτερικό.

Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα στην εφαρμογή configurator, που είναι η επιλογή του κινητήρα, του τύπου καυσίμου, και του κιβωτίου που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος (εάν σας εκφράζει το ‘άγριο’ Nera Black, ή προτιμάτε το Nimbus Grey ή το Cumulus Grey). Τέλος, μπορείτε να εξατομικεύσετε και το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε το βασικό επίπεδο εξοπλισμού, και να επιλέξετε τα προαιρετικά αξεσουάρ που ταιριάζουν περισσότερο στο γούστο σας.