Διαμορφώστε το δικό σας Peugeot 2008 compact SUV

Διαμορφώστε το δικό σας Peugeot SUV 2008

Ενδιαφέρεστε για ένα Peugeot 2008 SUV; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα και τον εξοπλισμό και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του επόμενού σας compact SUV!

Επιλέξατε το Peugeot 2008 SUV: ένα compact, κομψό και μοντέρνο SUV. Καθίστε στη θέση του οδηγού του και ζήστε μία μοναδική οδηγική εμπειρία. Ξεκινήστε τη διαμόρφωση του αυτοκινήτου σας αρχίζοντας από την έκδοση: Peugeot 2008 SUV Active, Allure ή GT Line.

Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech (1.2 PureTech 82hp S&S, 110hp S&S και 130hp S&S ) και diesel BlueHDi (1.5 BlueHDi 100hp S&S & 120hp S&S), με εξοπλισμό που εξασφαλίζει επιδόσεις και οικονομία. Σε ό,τι αφορά την άνεση στην οδήγηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων EAT6, αλλά και πλούσια γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας και συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.

Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα της διαμόρφωσης, που είναι η επιλογή του κινητήρα, του καυσίμου και του κιβωτίου ταχυτήτων που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος ̶ σας εκφράζει το ‘άγριο’ Noir Perla Nera, προτιμάτε το Rouge Ultimate ή το λευκό περλέ Blanc Nacrè;. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και να επιλέξετε τον προαιρετικό εξοπλισμό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας.