Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Διαμορφώστε το δικό σας Peugeot SUV 2008

Ενδιαφέρεστε για το Peugeot 2008 SUV; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα και τον εξοπλισμό και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του επόμενού σας compact SUV!

Επιλέξατε το Peugeot 2008 SUV: ένα compact, κομψό και μοντέρνο SUV, με εξοπλισμό άνεσης και ασφαλείας πιο πλούσιο από ποτέ, ο οποίος περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων - λειτουργία αυτόματου φρεναρίσματος Active City Brake, οθόνη αφής 7'' με Mirror Screen, κάμερα οπισθοπορείας και πίσω αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης, αυτόματη λειτουργία προβολέων / υαλοκαθαριστήρων και τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα με μηχανισμό one touch και λειτουργία αναγνώρισης εμποδίου. Καθίστε στη θέση του οδηγού του και ζήστε μία μοναδική οδηγική εμπειρία. Ξεκινήστε τη διαμόρφωση του αυτοκινήτου σας επιλέγοντας μια από τις νέες εκδόσεις: Peugeot 2008 SUV Signature, Allure ή GT Line Grip Black Pack.

Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech (1.2 PureTech 82hp S&S, 110hp S&S και 130hp S&S ) και diesel BlueHDi (1.5 BlueHDi 100hp S&S & 120hp S&S), με εξοπλισμό που εξασφαλίζει επιδόσεις και οικονομία. Σε ό,τι αφορά την άνεση στην οδήγηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων EAT6, αλλά και πλούσια γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας και συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.

Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα της διαμόρφωσης, που είναι η επιλογή του κινητήρα, του καυσίμου και του κιβωτίου ταχυτήτων που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος ̶ σας εκφράζει το ‘άγριο’ Noir Perla Nera, προτιμάτε το Rouge Ultimate ή το λευκό περλέ Blanc Nacrè;. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και να επιλέξετε τον προαιρετικό εξοπλισμό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας.