Διαμορφώστε το δικό σας νέο SUV Peugeot 2008

Ενδιαφέρεστε για το νέο SUV Peugeot 2008; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα και τον εξοπλισμό και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του συναρπαστικού νέου σας SUV!

Επιλέξατε το νέο SUV Peugeot 2008 : το συναρπαστικό SUV που σχεδιάστηκε για να απογειώσει την εμπειρία της οδήγησης χάρη στο PEUGEOT i-Cockpit 3D, τις τεχνολογίες αιχμής και τις πολλές επιλογές μεταξύ δυνατών και οικονομικών κινητήρων βενζίνης ή diesel και του 100% ηλεκτρικού e-2008. Καθίστε στη θέση του οδηγού του και ζήστε μία μοναδική οδηγική εμπειρία, επιλέγοντας μια από τις εκδόσεις Active, Allure, GT Line και GT ή το 100% ηλεκτρικό e-2008.

Η Peugeot σας προσφέρει κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας που συνδυάζουν επιδόσεις και οικονομία. Όσον αφορά την άνεση στην οδήγηση, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και να προσθέσετε τον εξοπλισμό της επιλογής σας.

Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα της διαμόρφωσης, που είναι η επιλογή του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος που σας εκφράζει καλύτερα ̶ το κόκκινο Elixir, το μπλε Vertigo, το λευκό Nacrè ή το μοναδικό πρτοκαλί Fusion; ̶ κι επιλέξτε την ταπετσαρία. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του νέου σας SUV Peugeot 2008, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και να επιλέξετε τον προαιρετικό εξοπλισμό που επιθυμείτε.