Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT i-Cockpit®

/image/31/9/peugeot_suv2008_layout1-2.39319.jpg

Το PEUGEOT i-Cockpit® σας εξασφαλίζει μοναδική εμπειρία οδήγησης.
Ο ιδανικός πίνακας οργάνων που σας επιτρέπει να είστε πάντα συγκεντρωμένοι στο δρόμο και μετατρέπει κάθε σας ταξίδι σε πραγματική απόλαυση.
Χάρη στο μικρής διαμέτρου τιμόνι, τα χέρια σας παραμένουν πιο κλειστά και σε πιο χαμηλή θέση πιασίματος, σε σχέση με ένα νορμάλ τιμόνι - με αποτέλεσμα ο τρόπος που οδηγείτε να γίνεται με μεγαλύτερη ηρεμία και πιο χαλαρός.

Χάρη στον πίνακα οργάνων τεχνολογίας head-up, με τη μπλε LED απόχρωση στο περίγραμμα των οργάνων, δεν θα χρειαστεί να πάρετε ποτέ το βλέμμα σας από το δρόμο. Εδώ, όλες οι βασικές πληροφορίες οδήγησης, εμφανίζονται ακριβώς μπροστά στο οπτικό σας πεδίο, παρέχοντάς σας έτσι τη δυνατότητα μίας πιο χαλαρής και ασφαλέστερης οδηγικής εμπειρίας.
Και τέλος, η δυνατότητα ελέγχου όλων των βασικών λειτουργιών οδήγησης μέσω της οθόνης αφής των 7’’i.

‘ΑΥΡΑ’ HIGH-TECH ΠΑΝΤΟΥ

/image/32/0/peugeot_suv2008_layout6-3.39320.jpg
/image/32/1/peugeot_suv2008_layout6-4.39321.jpg

Για πρώτη φορά σε όχημα της κατηγορίας των μικρομεσαίων SUV, στο εσωτερικό συναντά κανείς κορυφαίο επίπεδο ποιότητας φινιρίσματος, προσεγμένο μέχρι και την πλέον ασήμαντη λεπτομέρεια και υλικά που δείχνουν – και είναι – πολυτελή ακόμα και στην αφή.

Ιδιαίτερη φροντίδα έχει δοθεί επίσης και στο φωτισμό του εσωτερικού.
Το εσωτερικό του 2008 και το PEUGEOT i-Cockpit® πλημμυρίζει από φυσικό φώς χάρη στις τεράστιες γυάλινες επιφάνειες. Ολόκληρος ο πίνακας οργάνων περιβάλλεται από εξαιρετικά high-tech μπλε φώτα LED. Η οροφή διατίθεται σε δύο επιλογές: πανοραμική ηλιοροφή με φωτεινούς οδηγούςi είτε κλειστή οροφή με φωτισμό από εγχάρακτες γραμμές LEDi.

ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

/image/32/2/peugeot_suv2008_layout7-3.39322.jpg
/image/32/3/peugeot_suv2008_layout7-2.39323.jpg

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το μοντέρνο και αψεγάδιαστο design που ταιριάζει απόλυτα με το εξωτερικό στυλ. Το ταμπλό συνδυάζει τις απαλές σχεδιαστικές γραμμές με το σχήμα των αεραγωγών, που θυμίζουν έντονα «μάτια γάτας». Το κάθε τμήμα αποτελεί στην κάθε του λεπτομέρεια μία ξεχωριστή καλλιτεχνική πινελιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

Ο ευρύχωρος και εύκολος στην πρόσβαση χώρος αποσκευών των 410 λίτρωνi μπορεί να μετατραπεί στη στιγμή σε έναν εντελώς επίπεδο χώρο με χωρητικότητα που φτάνει τα 1400 λίτραi χάρη στο πίσω κάθισμα διάταξης 1/3-2/3. Αρκεί ένα απλό πάτημα του πλήκτρου στο πάνω μέρος της πλάτης και το κάθισμα ανακλίνεται προς τα εμπρός ενώ η έδρα εξαφανίζεται αυτόματα. Στο χώρο των αποσκευών υπάρχουν σε κάθε πλευρά, ειδικοί αποθηκευτικοί χώροι με άγκιστρα στήριξης αντικειμένων. Ένας με ιμάντα πρόσδεσης και ο άλλος με δίχτυ συγκράτησης. Και τέλος, κάτω από το πάτωμα του πορτμπαγκάζ διατίθεται ειδικός χώρος που σας εξασφαλίζει ακόμα 22λίτρα αποθήκευσηςi .