Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Ενδιαφέρεστε για το 3θυρο Peugeot 208; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα με την εφαρμογή ‘Peugeot configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το εξωτερικό χρώμα, και τον εξοπλισμό, και φανταστείτε τον εαυτό σας στη θέση του οδηγού στο επόμενό σας cabrio!

Έχετε επιλέξει το 3θυρο Peugeot 208 : ένα νέας γενιάς μικρομεσαίο οικογενειακό μοντέλο, με ξεχωριστό στυλ, και σπορτίβ εμφάνιση. Αφήστε το χαρακτήρα και το δυναμισμό του να σας παρασύρει. Ξεκινήστε τη διαμόρφωση του δικού σας αυτοκινήτου επιλέγοντας την έκδοση που επιθυμείτε: Peugeot 208 Like, Peugeot 208 Active, Peugeot 208 Style, Peugeot 208 Allure, Peugeot 208 GT Line, Peugeot 208 Roland Garros, Peugeot 208 Féline, Peugeot 208 Active Business, Peugeot 208 Allure Business.

Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς βενζινοκινητήρες PureTech (1,2L PureTech 68 BVM5) και diesel BlueHDi (1,6L BlueHDi 75 BVM5), και εξοπλισμό ικανό να σας εξασφαλίσει επιδόσεις και οικονομία. Σε ότι αφορά την άνεση στην οδήγηση, μπορείτε να επιλέξετε χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, και να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα μίας πλούσιας γκάμας συστημάτων δικτύωσης

Με την επιλογή της έκδοσης, προχωρήστε στο επόμενο στάδιο της εφαρμογής ‘configurator’ για το δικό σας 3θυρο Peugeot 208!, και επιλέξτε τον κινητήρα, τον τύπο καυσίμου, και το κιβώτιο που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Στη συνέχεια το χρώμα του αμαξώματος (σας ταιριάζει καλύτερα το μαύρο-Noir Perla Nera, το γκρι-Gris Shark ή το σκούρο μπλε- Dark Blue) και τον τύπο των ζαντών. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε και το εσωτερικό, και να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και τα προαιρετικά αξεσουάρ.