Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Πάνω απ 'όλα, οι σχεδιαστές PEUGEOT έθεσαν ως στόχο να ενισχύσουν τη γοητεία και το δυναμισμό του νέου Peugeot 208, δίνοντας του πιο έντονη ταυτότητα - κάνοντας το ταυτόχρονα πιο ρωμαλέο και εμφανώς ποιοτικότερο

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ, ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

/image/34/6/concentre_energie.48346.jpg

Ένα hatchback πόλης με πλούσια προσωπικότητα καιανανεωμένο, εκλεπτυσμένο στυλ, το νέο PEUGEOT 208 διαθέτει μια κομψή σιλουέτα όσο και σπορ, δυναμικές αναλογίες ( μειωμένοι πρόβολοι, μικρότερο ύψος) και "δουλεμένο" σχεδιασμό (χυτές πλευρές, χρωμιομένα διακοσμητικά παραθύρωνi.

ΚΟΜΨΟ, ΣΠΟΡ ΣΤΥΛ

/image/34/7/style_sportif.48347.jpg

Στο εμπρός μέρος, ο προφυλακτήρας έχει γίνει πιο αιχμηρός, με πιο καθαρές και μυώδεις γραμμές. Η μεγαλύτερη μάσκα με το μεγαλύτερο πλαίσιο της γρίλια του ψυγείου, είναι πλήρως ενσωματωμένη στον προφυλακτήρα.

Η ανανέωση αυτή, τονίζεται στο εμπρός μέρος από τους δίχρωμους προβολείςi, σχηματισμένους από μαύρες και χρωμιομένες επιφάνειες για πιο αιχμηρή εμφάνιση και με LED φωτεινή υπογραφήi - καθαρή και αδιαμφισβήτητη ένδειξη δύναμης των αιλουροειδών και τεχνολογικής υπεροχής.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

/image/39/4/peugeot_208_2015_616_fr.48394.jpg
/image/39/5/peugeot_208_1502pc024.48395.jpg

Τα νέα πίσω φώτα με νυχιές 3D LEDi αποτελούν μια εντυπωσιακή πινελιά γοητείας. Το εξαιρετικά ομοιόμορφο φινίρισμα τους, το ζεστό ιριδίζον Κόκκινο χρώμα και το εφέ 3D, τα κάνει αληθινά αριστουργήματα της σύγχρονης τεχνολογίας. 

Αυτά τα νέα φωτιστικά σώματα με τις τρείς νυχιές - σαφές χαρακτηριστικό του στυλ PEUGEOT - τοποθετούνται σε όλη τη σειρά των νέων PEUGEOT 208.

ΝΕΑ, ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

/image/35/0/modern_paintwork.48350.jpg

Η διαθέσιμη παλέτα των αποχρώσεων και του φινιρίσματος των χρωμάτων του αμαξώματος -ματ, μεταλλικά, πέρλα, με υφή- του νέου PEUGEOT 208 έχει εμπλουτιστεί με μερικές νέες προτάσεις. Το νέο πλούσιο και ποικίλο φάσμα των 12 χρωμάτων, ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ανάγκη για διαφοροποίηση και αποκλειστικότητα.

Το νέο μεταλλικό χρώμα Orange POWER χαρακτηρίζεται από νεανικότητα, δυναμισμό και φρεσκάδα. Με μια ζωντανή και λαμπερή εμφάνιση που αντανακλά έντονα το φώς, αυτό το μοντέρνο και χαρούμενο χρώμα αναδεικνύει το καλύτερο τόσο του αυτοκινήτου όσο και του οδηγού.

ΧΡΩΜΑΤΑ ΥΦΗΣ

Το νέο PEUGEOT 208 προσφέρει επίσης δύο νέα και πολύ πρωτοποριακά χρώματα υφής που συνδυάζουν τις ιδιότητες του ματ και του σατινέ: ICE Grey και ICE Silver. 

Οι ξεχωριστές αυτές προσθήκες αλληλεπιδρούν έντονα με τις μεταβολές του φωτός, αναδεικνύοντας τις σχεδιαστικές γραμμές του αυτοκινήτου ενώ ταυτόχρονα δίνουν έμφαση στο δυναμισμό της προσωπικότητάς. Η ελαφρώς κοκκώδη υφή τους, προσδίδει μια εντυπωσιακή και μοναδική αίσθηση, χαρακτηρίζοντας αμέσως το νέο PEUGEOT 208 σαν ένα στιβαρό και ασφαλές για τους επιβάτες του αυτοκίνητο.

Ανθεκτικότερα και ευκολότερα στη φροντίδα από τα κλασσικά ματ χρώματα, προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στις μικρές γρατζουνιές και στο που συχνό πλύσιμο με υψηλή πίεση ή περιστρεφόμενες βούρτσες i. Και επειδή τώρα διατίθενται σαν στάνταρ σε ένα μοντέλο με μεγάλο κύκλο παραγωγής, τα χρώματα αυτά γίνονται τελικά διαθέσιμα σε όλους.

ΖΑΝΤΕΣ ΤΡΟΧΩΝ

/image/40/9/peugeot_208_1502pc111.48409.jpg
/image/41/0/peugeot_208_icesilver_1502pc110.48410.jpg
/image/41/1/peugeot_208_icegrey_1502pc112.48411.jpg

Οι νέες ζάντες είναι διαθέσιμες σε όλες τις εκδόσεις, από τα τάσια 15’’ NIOBIUM έως τη νέα 16’’ TITANE ζάντα αλουμινίου. Διάφοροι τύποι 16’’ και 17’’ ζαντών αλουμινίου, είναι διαθέσιμοι σαν επιλογές, ενισχύοντας την διαφορετικότητα: βαμμένοι τροχοί, τροχοί με φινίρισμα αδαμαντοκοπής ή τροχοί με πρωτότυπη όψη κατασκευασμένοι με διαδοχική αδαμαντοκοπή ή χάραξη laser.