Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Αφιερωμένο στην ευχαρίστηση, την άνεση και την απόλαύση της οδήγησης, ο τεχνολογικός εξοπλισμός του νέου Peugeot 208 είναι στην υπηρεσία της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας

ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΕΥΕΛΙΚΤΟ

Το νέο PEUGEOT 208 νιώθει το ίδιο άνετα τόσο μέσα στην πόλη όσο και στον ανοιχτό δρόμο, πράγμα που το κάνει ιδανικό για καθημερινή χρήση - ενώ με τους αισθητήρες παρκαρίσματος και την κάμερα οπισθοπορείας i(ανίχνεύει τα μη ορατά εμπόδια κατά την οπισθοπορεία) και επιπλέον με το Park Assist i(ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης για παράλληλο παρκάρισμα ή στάθμευση σε κενά σε ταχύτητες κάτω από 7 km/h), είναι πανεύκολο να παρκάρετε


Το μικρών διαστάσεων τιμόνι, σε συνδυασμό με τις εξίσου συμπαγείς διαστάσεις του νέου PEUGEOT 208 - συνολικό μήκος μικρότερο από 4 μέτρα - καθιστούν το αυτοκίνητο ευέλικτο και εξαιρετικά εύχρηστο - πραγματικά απολαυστικό στην καθημερινή χρήση.

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

Το νέο Peugeot 208 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υψηλές επιδόσεις , χάρη στους εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες PureTech και BlueHDi που συνδυάζουν ευελιξία και οικονομία χωρίς να θυσιάζει το παραμικρό από την απόλαυση.

Ο συνδυασμός του PEUGEOT i-Cockpit με το τιμόνι μικρής διαμέτρου και αντίστοιχα το πλαίσιο και οι αναρτήσεις με τους κινητήρες και το μειωμένο βάρος, εξασφαλίζει βελτιωμένη απόκριση. Το μεταξόνιο του νέου PEUGEOT 208 προσφέρει την ιδανική σύνθεση άνεσης και οδικής συμπεριφοράς. Το αποτέλεσμα πραγματική οδηγική απόλαυση.

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED

/image/42/2/peugeot_208_2015_166_fr.48422.jpg

Με τις χρωμιομένες και μαύρες επιφάνειες να μορφοποιούν το σχήμα και τη high tech LED φωτεινή υπογραφή i, οι προβολείς του νέου PEUGEOT 208 προσδίδουν ένα έντονο και αναγνωρίσιμο βλέμμα ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν πολύ καλή ορατότητα, ιδιαιτερα στις άκρες και στις καμπές του δρόμου.

HIGH-TECH ΦΩΤΙΣΜΟΣ

/image/06/8/peugeot_208_2015_187_fr.48068.jpg

Τα φώτα του νέου Peugeot 208 και η νέα 3D LED νυχιάi αιχμαλωτίζουν το βλέμμα και εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά. Αυτά τα αριστουργήματα υψηλής τεχνολογίας και τα νύχια τους - σαφή χαρακτηριστικό του στυλ PEUGEOT -. έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις εκδόσεις του νέου Peugeot 208.

MIRROR SCREEN

i

Η λειτουργία Mirror Screen i, σας επιτρέπει μα χρησιμοποιείτε εφαρμογές του smartphone σας οι οποίες είναι συμβατές με Mirrorlink® i ή με Carplay® i μέσω της οθόνης αφής 7" του αυτοκινήτου.

Για βέλτιστη αναγνωσιμότητα και για χρήση του αυτοκινήτου με ασφάλεια, υπάρχουν συμβατές εφαρμογές που διαθέτουν συγκεκριμένη διεπαφή προσαρμοσμένη ειδικά για χρήση κατά την οδήγηση.