Διαμορφώστε το δικό σας 208

Διαμορφώστε το δικό σας 208

Ενδιαφέρεστε για ένα Peugeot 208 5θ; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα, και τον εξοπλισμό, και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του επόμενού μικρού σας αυτοκινήτου πόλης!

Επιλέξατε το Peugeot 208 5θ: το νέας γενιάς μικρό αυτό hatchback διαθέτει δυναμικό και επιβλητικό στυλ χάρη στις σπορτίβ σχεδιαστικές του πινελιές. Αφήστε τη γοητεία του να σας παρασύρει, νοιώστε τη θετική του ενέργεια, και επιλέξτε μία από τις διαφορετικές του εκδόσεις: Peugeot 208 Peugeot 208 Black Edition, Peugeot 208 Active, Peugeot 208 Allure, Peugeot 208 Allure Premium, Peugeot 208 GT Line και Peugeot 208 GTI Prestige.

Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech (1,2L PureTech 68 BVM5) και diesel BlueHDi (1,6L BlueHDi 75 BVM5), με εξοπλισμό που εξασφαλίζει επιδόσεις και οικονομία. Σε ότι αφορά την άνεση στην οδήγηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά και πλούσια γκάμα επιλογών συστημάτων δικτύωσης, στο εσωτερικό.

Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα στην εφαρμογή configurator, που είναι η επιλογή του κινητήρα, του τύπου καυσίμου, και του κιβωτίου που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος (εάν σας εκφράζει το λευκό σατινέ - Satin White-, ή το ‘άγριο’ μαύρο - Nera Black – ή το Twilight Blue) και τον τύπο των ζαντών. Τέλος, μπορείτε να εξατομικεύσετε και το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε το βασικό επίπεδο εξοπλισμού, και να επιλέξετε τα προαιρετικά αξεσουάρ που ταιριάζουν περισσότερο στο γούστο σας.