Διαμορφώστε το δικό σας 208

Διαμορφώστε το δικό σας 208

Ενδιαφέρεστε για το 5-θυρο Peugeot 208; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα και τον εξοπλισμό και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του επόμενού σας compact οικογενειακού!

Επιλέξατε το 5-θυρο Peugeot 208: το νέας γενιάς compact hatchback διαθέτει δυναμικό και επιβλητικό στυλ χάρη στις σπορτίβ σχεδιαστικές του πινελιές. Αφήστε τη γοητεία του να σας παρασύρει, νοιώστε τη θετική του ενέργεια κι επιλέξτε μία από τις διαφορετικές του εκδόσεις: Peugeot 208 Active, Allure ή GT Line.

Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech (1.2 PureTech 82hp S&S και 110hp S&S) και diesel BlueHDi (1.5 BlueHDi 100hp S&S), με εξοπλισμό που εξασφαλίζει επιδόσεις και οικονομία. Σε ό,τι αφορά την άνεση στην οδήγηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (ΕΑΤ6), αλλά και πλούσια γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας και συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.

Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα της διαμόρφωσης του δικού σας Peugeot 208, που είναι η επιλογή του κινητήρα, του καυσίμου και του κιβωτίου ταχυτήτων που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος που σας εκφράζει καλύτερα ̶ το νέο κόκκινο Rouge Elixir, το ‘άγριο’ μαύρο Noir Perla Nera ή το βαθύ μπλε Bleu Encre; ̶ και τις ζάντες. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και να επιλέξετε τον προαιρετικό εξοπλισμό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας.