Διαμορφώστε το δικό σας 208

Ενδιαφέρεστε για το 5-θυρο Peugeot 208; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα και τον εξοπλισμό και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του επόμενού σας compact οικογενειακού!

Επιλέξατε το 5-θυρο Peugeot 208: το best seller compact hatchback διαθέτει εξοπλισμό άνεσης και ασφαλείας πιο πλούσιο από ποτέ, ο οποίος περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων - λειτουργία αυτόματου φρεναρίσματος Active City Brake, οθόνη αφής 7'' με Mirror Screen, κάμερα οπισθοπορείας και πίσω αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης, αυτόματη λειτουργία προβολέων / υαλοκαθαριστήρων και τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα με μηχανισμό one touch και λειτουργία αναγνώρισης εμποδίου σε όλες τις εκδόσεις. Αφήστε τη γοητεία του να σας παρασύρει, νοιώστε τη θετική του ενέργεια κι επιλέξτε μία από τις νέες εκδόσεις: Peugeot 208 Signature, Allure ή GT Line.

Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech (1.2 PureTech 82hp S&S και 110hp S&S) και diesel BlueHDi (1.5 BlueHDi 100hp S&S), με εξοπλισμό που εξασφαλίζει επιδόσεις και οικονομία. Σε ό,τι αφορά την άνεση στην οδήγηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT6, αλλά και πλούσια γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας και συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.

Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα της διαμόρφωσης του δικού σας Peugeot 208, που είναι η επιλογή του κινητήρα, του καυσίμου και του κιβωτίου ταχυτήτων που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος που σας εκφράζει καλύτερα ̶ το κόκκινο Rouge Elixir, το ‘άγριο’ μαύρο Noir Perla Nera ή το βαθύ μπλε Bleu Encre; ̶ και τις ζάντες. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και να επιλέξετε τον προαιρετικό εξοπλισμό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας.