Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Διαμορφώστε το δικό σας σπορ 208 GTi by Peugeot Sport

Ενδιαφέρεστε για το Peugeot 208 GTi by Peugeot Sport ; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε το χρώμα και τον εξοπλισμό και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του επόμενού σας σπορ αυτοκινήτου!
Έχετε επιλέξει το Peugeot 208 GTi by Peugeot Sport: μία ακόμα πιο καθαρόαιμη έκδοση, εξελιγμένη από την Peugeot Sport. Με «κοφτερή» οδική συμπεριφορά, και έντονες οδηγικές συγκινήσεις, το νέο 208 GTi by Peugeot Sport θα ενθουσιάσει εκείνους που έχουν έντονες σπορ αναζητήσεις. Ξεκινήστε τη διαμόρφωση του δικού σας σπορ αυτοκινήτου!
Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης (1.6 THP 208hp S&S), με εξοπλισμό που εξασφαλίζει επιδόσεις αλλά και οικονομία. Σε ότι αφορά την άνεση στην οδήγηση, επιλέξτε το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων κι ανάμεσα στην πλούσια γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας και συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.
Με την επιλογή της έκδοσης, προχωρήστε στο επόμενο στάδιο της εφαρμογής ‘Configurator’ για το δικό σας Peugeot 208 Gti by Peugeot Sport κι επιλέξτε τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων. Στη συνέχεια διαλέξτε το χρώμα του αμαξώματος: σας ταιριάζει καλύτερα το ‘άγριο’ μαύρο Noir Perla Nera ή το έντονο πορτοκαλί Orange Power; Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και να επιλέξετε τον προαιρετικό εξοπλισμό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας.