Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Εξατομίκευση του μικρού σπορ Peugeot 208 GTi

Ενδιαφέρεστε για ένα Peugeot 208 GTi; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα, και τον εξοπλισμό, και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του επόμενού μικρού σας σπορ αυτοκινήτου!

Επιλέξατε το Peugeot 208 GTi: με την πρώτη ματιά, το 208 GTi φανερώνει τις διαθέσεις και τον επιβλητικό του χαρακτήρα, χάρη στα σπορ γονίδιά του στυλ του, τον εξοπλισμό του, και τις κορυφαίες του επιδόσεις. Ξεκινήστε την εξατομίκευση του δικού σας αυτοκινήτου επιλέγοντας μία έκδοση: Peugeot 208 GTi, Peugeot 208 GTi Prestige, ή Peugeot 208 GTi By Peugeot Sport.

Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech (1.6L THP 208 S&S BVM6), με εξοπλισμό που εξασφαλίζει επιδόσεις και οικονομία. Σε ότι αφορά την άνεση στην οδήγηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά και πλούσια γκάμα επιλογών συστημάτων δικτύωσης, στο εσωτερικό.

Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα στην εφαρμογή configurator, που είναι η επιλογή του κινητήρα, του τύπου καυσίμου, και του κιβωτίου που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος (εάν σας εκφράζει το λευκό του πάγου - Ice White-, ή προτιμάτε το έντονο πορτοκαλί - Orange Power – ή το ‘άγριο’ μαύρο - Nera Black), και τον τύπο των ζαντών. Τέλος, μπορείτε να εξατομικεύσετε και το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε το βασικό επίπεδο εξοπλισμού, και να επιλέξετε τα προαιρετικά αξεσουάρ που ταιριάζουν περισσότερο στο γούστο σας.