Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Το 208 PRO βασισμένο σε μία πλήρως εξοπλισμένη έκδοση του δημοφιλούς επιβατικού μοντέλου, διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα του, διαθέτοντας παράλληλα άδεια επαγγελματικού αυτοκινήτου.

4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

/image/57/6/peugeot-208-pro.64576.jpg

Χάρη στις 5 πόρτες με τα ακάλυπτα πίσω τζάμια, εξασφαλίζει κορυφαία ορατότητα, ενώ η αντικατάσταση των πίσω καθισμάτων απο μία επίπεδη επενδεδυμένη επιφάνεια με διαχωριστικό και επιπλέον κάλυμμα χώρου φόρτωσης, παρέχει αξεπέραστη πρακτικότητα και ασφάλεια.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

/image/57/7/peugeot-208-5-doors-esp_5p_960x460_copie.64577.jpg

Χάρη στις τεχνολογίες των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού και την εξελιγμένη σχεδίαση της δομής του αμαξώματος, τα επίπεδα ασφάλειας που προσφέρει το 208 PRO βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία της κατηγορίας.

ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ

Άλλη μία καινοτομία για το 208 PRO είναι και η οθόνη αφής που ενσωματώνει το σύστημα πολυμέσων και το GPSi.Σε απόσταση χεριού, η έγχρωμη αυτή οθόνη των 7" εξασφαλίζει πρόσβαση σε πληθώρα λειτουργιών: δορυφορική πλοήγηση, hands free Bluetooth kit, θύρα USB και αναπαραγωγή ήχου και video streaming.

ΧΩΡΟΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

/image/58/0/portpagaz2.64580.jpg

Η αντικατάσταση των πίσω καθισμάτων απο μία επίπεδη επενδεδυμένη επιφάνεια με διαχωριστικό και επιπλέον κάλυμμα χώρου φόρτωσης, παρέχει αξεπέραστη πρακτικότητα και ασφάλεια.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΤΥΟ PEUGEOT

Προέκυψε πρόβλημα στη φόρτωση, παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα. Εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας