Διαμορφώστε το δικό σας Peugeot 308 SW

Εξατομικεύστε το δικό σας station wagon Peugeot 308 SW

Ενδιαφέρεστε για το Peugeot 308 SW; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα και τον εξοπλισμό και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του μελλοντικού σας station wagon!
Επιλέξατε το Peugeot 308 SW: το νέο οικογενειακό της Peugeot μεταμορφώνει κάθε μεγάλο ταξίδι σας σε μοναδική ευκαιρία απόδρασης. Ανακαλύψτε μία καινούργια οπτική της άνεσης. Ξεκινήστε τη διαμόρφωση του αυτοκινήτου σας επιλέγοντας την έκδοση 308 SW Active.
Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς κινητήρες diesel BlueHDi (1.6 BlueHDi 120hp S&S), με εξοπλισμό που εξασφαλίζει επιδόσεις και οικονομία. Σε ότι αφορά την άνεση στην οδήγηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, αλλά και πλούσια γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας και συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.


Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα της διαμόρφωσης, που είναι η επιλογή του κινητήρα, του καυσίμου και του κιβωτίου ταχυτήτων που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος ̶ σας εκφράζει καλύτερα το ‘άγριο’ μαύρο Noir Perla Nera, το κομψό Gris Hurricane ή το εντυπωσικό Bleu Magnetic; ̶ και τις ζάντες. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και να επιλέξετε τον προαιρετικό εξοπλισμό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας.