Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Εξατομικεύστε το δικό σας station wagon Peugeot 308 SW

Ενδιαφέρεστε για το Peugeot 308 SW; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα και τον εξοπλισμό και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του μελλοντικού σας station wagon!

Επιλέξατε το Peugeot 308 SW: το νέο οικογενειακό της Peugeot μεταμορφώνει κάθε μεγάλο ταξίδι σας σε μοναδική ευκαιρία απόδρασης. Ανακαλύψτε μία καινούργια οπτική της άνεσης. Ξεκινήστε τη διαμόρφωση του αυτοκινήτου σας με το 308 SW Active.

Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς κινητήρες diesel BlueHDi (1.5 BlueHDi 130hp S&S), με εξοπλισμό που εξασφαλίζει επιδόσεις και οικονομία. Σε ό,τι αφορά την άνεση στην οδήγηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων, αλλά και πλούσια γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας και συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.

Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα της διαμόρφωσης, που είναι η επιλογή του κινητήρα, του καυσίμου και του κιβωτίου ταχυτήτων που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος ̶ σας εκφράζει καλύτερα το ‘άγριο’ μαύρο Noir Perla Nera, το κομψό Gris Hurricane ή το εντυπωσικό Bleu Magnetic; ̶ και τις ζάντες. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και να επιλέξετε τον προαιρετικό εξοπλισμό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας.