Διαμορφώστε το δικό σας Peugeot 308

Διαμορφώστε το δικό σας 5θυρο Peugeot 308 hatchback

Ενδιαφέρεστε για το 5θυρο Peugeot 308; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα και τον εξοπλισμό και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του επόμενου οικογενειακού σας hatchback!
Επιλέξατε το 5θυρο Peugeot 308: το νέο αυτό hatchback σας προσφέρει το εμβληματικό του ταμπεραμέντο, χαρίζοντάς σας μοναδικές οδηγικές εμπειρίες. Επιλέξτε τώρα μία από τις διαφορετικές εκδόσεις: Peugeot 308 Access, Active, Allure, GT Line, GT ή Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport.
Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech (1.2 110hp & 130hp S&S) και diesel BlueHDi (1.6 BlueHDi 100hp & 120hp S&S) με εξοπλισμό που εξασφαλίζει επιδόσεις και οικονομία. Σε ότι αφορά την άνεση στην οδήγηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά και πλούσια γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας και συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.
Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα της διαμόρφωσης, που είναι η επιλογή του κινητήρα, του καυσίμου και του κιβωτίου ταχυτήτων που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος ̶ σας εκφράζει καλύτερα το ‘άγριο’ μαύρο Noir Perla Nera, το κομψό Gris Hurricane ή το εντυπωσικό Bleu Magnetic; ̶ και τις ζάντες. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και να επιλέξετε τον προαιρετικό εξοπλισμό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας.