Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Διαμορφώστε το δικό σας 5θυρο Peugeot 308 hatchback

Ενδιαφέρεστε για το Peugeot 308; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα και τον εξοπλισμό και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του επόμενού σας οικογενειακού hatchback!

Επιλέξατε το Peugeot 308: το οικογενειακό hatchback με το εμβληματικό ταμπεραμέντο που χαρίζει μοναδικές οδηγικές εμπειρίες. Επιλέξτε τώρα μία από τις διαφορετικές εκδόσεις: Peugeot 308 Access, Active, Allure, GT Line ή GT.
Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς κινητήρες Euro 6.2 βενζίνης (1.2 PureTech 110hp & 130hp S&S, 1.6 PureTech 225hp S&S) και diesel (1.5 BlueHDi 100hp & 130hp S&S, 2.0 BlueHDi 180hp S&S) με εξοπλισμό που εξασφαλίζει επιδόσεις και οικονομία. Σε ό,τι αφορά την άνεση στην οδήγηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων EAT8, αλλά και πλούσια γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας και συστημάτων υποστήριξης οδηγού.

Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα της διαμόρφωσης, που είναι η επιλογή του κινητήρα, του καυσίμου και του κιβωτίου ταχυτήτων που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος ̶ σας εκφράζει καλύτερα το ‘άγριο’ μαύρο Noir Perla Nera, το κομψό Gris Hurricane ή το εντυπωσικό Bleu Magnetic; ̶ και τις ζάντες. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και να επιλέξετε τον προαιρετικό εξοπλισμό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας.