Διαμορφώστε το δικό σας Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport

Διαμορφώστε το δικό σας Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport

Ενδιαφέρεστε για το Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport ; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα με την εφαρμογή ‘Peugeot configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το εξωτερικό χρώμα, και τον εξοπλισμό, και φανταστείτε τον εαυτό σας στη θέση του οδηγού στο επόμενό σας σπορ μοντέλο!

Έχετε επιλέξει το Peugeot 308 By Peugeot Sport: ένα αυτοκίνητο που αποτελεί την επιτομή του σπορ χαρακτήρα. Το στυλ, ο εξοπλισμός, και ο μοναδικός του κινητήρας, σας υπόσχονται πρωτόγνωρες οδηγικές εμπειρίες, αναβιώνοντας το μύθο του απόλυτου σπορ compact : το 308 GTi by Peugeot Sport. Ξεκινήστε τη διαμόρφωση του δικού σας αυτοκινήτου επιλέγοντας την έκδοση που επιθυμείτε: Peugeot 308 GTi ή Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport.

Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς βενζινοκινητήρες PureTech (1,6L THP 270 BVM6) και εξοπλισμό ικανό να σας εξασφαλίσει επιδόσεις και οικονομία. Σε ότι αφορά την άνεση στην οδήγηση, μπορείτε να επιλέξετε το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, και να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα μίας πλούσιας γκάμας συστημάτων δικτύωσης

Με την επιλογή της έκδοσης, προχωρήστε στο επόμενο στάδιο της εφαρμογής ‘configurator’ για το δικό σας Peugeot 308 Gti By Peugeot Sport, και επιλέξτε τον κινητήρα, τον τύπο καυσίμου, και το κιβώτιο που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Στη συνέχεια το χρώμα του αμαξώματος (σας ταιριάζει καλύτερα το μαύρο-Noir Perla Nera, το μπλε-Bleu Magnetic ή το λευκό-Blanc nacrée), και τον τύπο των ζαντών. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε και το εσωτερικό, και να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και τα προαιρετικά αξεσουάρ.