Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Διαμορφώστε το δικό σας Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport

Ενδιαφέρεστε για το Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα με την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε το χρώμα και τον εξοπλισμό, και φανταστείτε τον εαυτό σας στη θέση του οδηγού στο επόμενό σας σπορ αυτοκίνητο!

Έχετε επιλέξει το Peugeot 308 GTi by Peugeot Sport: ένα αυτοκίνητο που αποτελεί την επιτομή του σπορ χαρακτήρα. Το στυλ, ο εξοπλισμός, και ο μοναδικός του κινητήρας σας υπόσχονται πρωτόγνωρες οδηγικές εμπειρίες, επιβεβαιώνοντας το 308 GTi by Peugeot Sport ως το απόλυτο σπορ hatchback. Ξεκινήστε τη διαμόρφωσή του!

Η Peugeot εφοδιάζει το 308 GTi by Peugeot Sport με τον τελευταίας γενιάς βενζινοκινητήρα 1.6 PureTech S&S προδιαγραφών Euro 6.2 με 263hp και χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και πλούσια γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας και συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.

Στη συνέχεια διαλέξτε το χρώμα του αμαξώματος: σας ταιριάζει καλύτερα το ‘άγριο’ μαύρο Noir Perla Nera, το εντυπωσιακό Bleu Magnetic ή το λευκό περλέ Blanc Νacré; Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια από τις διαθέσιμες διχρωμίες 'Coupe Franche' με Rouge Utlimate, Bleu Magnetic ή Blanc Νacré στο εμπρός μέρος σε συνδυασμό με Noir Perla Nera Black στο πίσω μέρος. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και να επιλέξετε τον προαιρετικό εξοπλισμό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας.