Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα
/image/51/0/new-308-5-door-header.298510.jpg
/image/51/0/new-308-5-door-header.298510.jpg

PEUGEOT 308

Από 18.200 *


308

ΤΟ ΝΕΟ 308, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

/image/51/2/peugeot-308-bannerl-front-view.298512.jpg

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ

Στην Peugeot, η έξυπνη σχεδίαση είναι αναπόσπαστο τμήμα του DNA μας. Στο Peugeot 308 τίποτα δεν είναι τυχαίο, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του: κάθε λεπτομέρεια, όσο μικρή και αν είναι έχει αναπτυχθεί με εξαιρετική ακρίβεια. Το νέο 308 παρουσιάζει τη νέα γλώσσα σχεδίασης της Peugeot και κάνει αισθητή την παρουσία του. Διαθέτει ανανεωμένη εμφάνιση εμπρός προφυλακτήρα, καπό και μάσκας, με τη μάσκα να ενσωματώνει το εμβληματικό λιοντάρι της Peugeot. Για την ολοκλήρωση της βελτιωμένης σχεδίασης, μια φωτιστική υπογραφή τεχνολογίας LED για τους προβολείς και οι ζάντες αλουμινίου είναι επίσης στις διαθέσιμες επιλογές.

asdf

ΤΟ PEUGEOT i-COCKPIT®: ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ

Στην Peugeot, έχουμε ανακαλύψει ξανά τον τροχό, κυριολεκτικά. Αυτή η τελευταία ανάπτυξη στην εσωτερική αρχιτεκτονική του αυτοκινήτου, το PEUGEOT i-Cockpit®, ξεχωρίζει στη νέα σειρά Peugeot 308. Η φιλοσοφία του PEUGEOT i-Cockpit® επικεντρώνει σε ένα περιβάλλον οδήγησης που σας δίνει τον έλεγχο με δυνατότητες μεγαλύτερης σύνδεσης με το δρόμο. Βασικά στοιχεία είναι το πρακτικό πολυλειτουργικό τιμόνι που δίνει μια αυξημένη αίσθηση ευελιξίας, ένας ψηλά τοποθετημένος πίνακας οργάνων (head-up) που τοποθετεί τις βασικές πληροφορίες πιο κοντά στο δρόμο και η οθόνη χωρητικότητας 9.7” με επίπεδα ανταπόκρισης smartphone.

ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Με τολμηρές, καθαρές γραμμές, έναν εκπληκτικό συνδυασμό υλικών πολυτελείας και εξαιρετικά αποτελεσματικούς κινητήρες, το νέο Peugeot 308 πετυχαίνει την τέλεια ισορροπία. Λεπτομέρειες όπως τα σπορ καθίσματα με τις κόκκινες ραφές και η μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή cielo διασφαλίζουν μέγιστη οδηγική απόλαυση ενώ οι τεχνολογικές εξελίξεις, όπως το σύστημα δορυφορικής πλογήγησης 3D και η έγχρωμη κάμερα οπισθοπορείας 180°, αποτελούν την τέλεια συντροφιά σε κάθε διαδρομή.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

 Πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τοπική ενημέρωση για τον καιρό, τιμές πρατηρίων καυσίμων και αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος. Για απρόσκοπτη ζευγοποίηση του smartphone σας, το νέο Peugeot 308 διαθέτει επίσης λειτουργία Mirror Screen® που περιλαμβάνει Android Auto, Apple CarPlay™ και Mirror Link®.

ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

/image/49/4/new-308-gt-exterior.298494.jpg

Το νέο Peugeot 308 εκφράζει μία μοναδική για την αυτοκινητοβιομηχανία, σχεδιαστική προσέγγιση. Με τις χυτές γραμμές και τη σπορ εμφάνιση, το αμάξωμα του νέου Peugeot 308 αναδίδει την εικόνα της κομψότητας και της αποτελεσματικότητας. Η τεχνολογική υπεροχή γίνεται επίσης εμφανής και στο εσωτερικό, μέσα από τους άπλετους χώρους στο εμπρός τμήμα, αλλά και από τον ιδιαίτερα καθαρές σχεδιαστικές γραμμές στο φινίρισμά του.

Σε κάθε στάδιο του σχεδιασμού του νέου Peugeot 308 έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην επίτευξη αψεγάδιαστης ποιότητας. Ο top-end χαρακτήρα του νέου Peugeot 308 αποτελεί μέρος του DNA του, σε κάθε υλικό που χρησιμοποιείται και σε κάθε λεπτομέρεια των επενδύσεων, ενώ φαίνεται από την πρώτη κιόλας ματιά.

eat6

Ο σπορτίβ χαρακτήρας συνεχίζει κάτω από το καπό με μια επιλογή από δύο αποκλειστικούς κινητήρες στο νέο Peugeot 308 GT. Με μια επιλογή είτε του νέου κινητήρα βενζίνης 1.6L PureTech €6.2 225 ίππων, είτε του κινητήρα 2.0L BlueHDI €6.2 180 ίππων σε συνδυασμό με το ολοκαίνουριο EAT8*, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Προσφέροντας υπερπροοδευτικές αλλαγές, μειωμένο βάρος και βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου, το EAT8* θα κάνει το ντεμπούτο του στη νέα σειρά Peugeot 308.

PHOTOS & VIDEOS