Η εργονοµική θέση οδήγησης, η εξαιρετική ορατότητα µπροστά και στο πλάϊ, οι επιδόσεις των κινητήρων που το εξοπλίζουν, το καθιστούν ευέλικτο στην πόλη και δυνατό στο δρόµο.

ΑΝΕΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

/image/63/0/surus-konforu-960x460.64630.jpg

Συμπαγές αλλά πολύ άνετο, με μικρές διαστάσεις και μεγάλο ωφέλιμο όγκο,το Bipper εμφανίζεται φιλικό στους ελιγμούς. Η εργονομική θέση οδήγησης, η εξαιρετική ορατότητα μπροστά και στο πλάϊ, οι επιδόσεις οτυ κινητήρα, το καθιστούν ευέλικτο στην πόλη και δυνατό στο δρόμο.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ

/image/63/1/onkonsol.64631.jpg

Αξιοπρόσεκτη φωτεινότητα και ορατότητα. Οι διαστάσεις του παρµπρίζ, οι µεγάλες επιφάνειες των παραθύρων µπροστά, τα καθίσµατα µεσαίου ύψους του οδηγού – συνοδηγού εξασφαλίζουν µια αξιοπρόσεκτη ορατότητα και εξαιρετική φωτεινότητα για ένα επαγγελµατικό αυτοκίνητο.

Αξιοπρόσεκτη φωτεινότητα και ορατότητα. Το εργονοµικό ταµπλό του Bipper, διαθέτει 12 χώρους αποθήκευσης µικροαντικειµένων για τους επιβάτες. Χρήσιµοι χώροι όταν πηγαίνετε στην εργασία σας, για τη µεταφορά χαρτιών, ντοσιέ, εργαλείων, τηλεφώνων και άλλων απαραίτητων αξεσουάρ της δουλειάς σας.
 

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

/image/63/2/aydinlik.64632.jpg

Επειδή περνάτε πολλές ώρες στο Βipper σας, τα καθίσµατα σχεδιάστηκαν γι΄αυτό το σκοπό, µε γενναιόδωρες διαστάσεις για να σας προσφέρουν άνεση κατά τη διάρκεια της ηµέρας. Κάτι ανάµεσα σε επιβατικό και επαγγελµατικό, τα εργονομικά καθίσµατα  του Bipper διευκολύνουν την πρόσβαση του οδηγού – συνοδηγού στο χώρο επιβατών, εξασφαλίζοντας µία αξιοπρόσεκτη άνεση.

100% ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ

/image/63/3/bipper-van-cargonet.64633.jpg
/image/63/4/bipper-van-multiflex1.64634.jpg
/image/63/5/bipper-van-multiflex2.64635.jpg

Παρά το μικρό της μέγεθος, το BIPPER προσφέρει ένα ελάχιστο ωφέλιμο όγκο 2,5 m³ για ωφέλιμο φορτίο μέχρι 610 κιλά!
Το BIPPER είναι επομένως 20% μικρότερο από τα minivans στην αγορά. Ο χώρος φόρτωσης, κυβισμένος, ίσιος και επίπεδος, έχει πάτωμα με μήκος 1.523μ και μπορεί να φιλοξενήσει εύκολα ογκώδη αντικείμενα
.