Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Διαμορφώστε το δικό σας Νέο 208

Επιλέξατε το νέο Peugeot 208: το compact οικογενειακό που μόλις ήρθε, βραβεύτηκε: με τολμηρό και αισθησιακό design, ψηφιακό i-Cockpit© 3D και εξοπλισμό ασφαλείας πιο πλούσιο από ποτέ, ήρθε να σας συναρπάσει. Αφήστε τη γοητεία του να σας παρασύρει, νοιώστε τη θετική του ενέργεια κι επιλέξτε μία από τις εκδόσεις Like, Active, Allure, Allure Plus, GT Line ή το 100% ηλεκτρικό e-208.

Η Peugeot σας προσφέρει κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας που συνδυάζουν επιδόσεις και οικονομία. Όσον αφορά την άνεση στην οδήγηση, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και να προσθέσετε τον εξοπλισμό της επιλογής σας.

Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα της διαμόρφωσης του δικού σας νέου Peugeot 208, που είναι η επιλογή του κινητήρα. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος που σας εκφράζει καλύτερα ̶ το κόκκινο Elixir, το μπλε Vertigo ή το κίτρινο Faro; ̶ κι επιλέξτε την ταπετσαρία. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και να επιλέξετε τον προαιρετικό εξοπλισμό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας.