Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

/image/83/9/peugeot_3008gt_layout15-2.68837.109839.jpg

 Με την ψηλωμένη θέση οδήγησης και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το νέο SUV PEUGEOT 3008 προσφέρει μοναδικό επίπεδο οδικής συμπεριφοράς. Αρκεί να νοιώσει κανείς το αίσθημα της ασφάλειας και της ηρεμίας του κρατήματος του δρόμου, ώστε να μην θέλει να σταματήσει να οδηγεί!

/image/83/8/peugeot_3008_layout15-2.68578.109838.jpg

Το νέο SUV PEUGEOT 3008 GT πέτυχε την υψηλότερη επίδοση, κερδίζοντας 5 αστέρια στις δοκιμές αξιολόγησης πρόσκρουσης του Euro NCAP για το 2016.

PARK ASSIST ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ*

i

Το βελτιωμένο σύστημα Park Assisti δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να έχει μέσω καμερών, στην οθόνη αφής του αυτοκινήτου του, την πλήρη εικόνα του χώρου περιφερειακά του αυτοκινήτου. Καθώς ο οδηγός παρκάρει, το σύστημα μπορεί επίσης να εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο και εικόνα του περιβάλλοντος χώρου από ψηλά (‘bird's eye view’).
Αυτό σημαίνει οπτική κάλυψη 360°, και εμφάνιση όλων των περιμετρικών εμποδίων.

ACTIVE SAFETY BRAKE

i

Η συγκεκριμένη τεχνολογίαi αποτελεί την τελευταία γενιά συστημάτων αυτόματου φρεναρίσματος σε περίπτωση κινδύνου, που επεμβαίνει μόλις αναγνωριστεί περίπτωση αναπόφευκτης σύγκρουσης. Τόσο η κάμερα όσο και το ραντάρ έχουν τη δυνατότητα αναγνώρισης σταθερών αλλά και κινούμενων εμποδίων. Εάν ο οδηγός αποτύχει να φρενάρει, είτε αρκετά ή ακόμα και καθόλου, το σύστημα ενεργοποιεί για λογαριασμό του τα φρένα. Με αυτό τον τρόπο, το σύστημα Active Safety Brake βοηθά στην αποτροπή της σύγκρουσης ή ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις από αυτήν, μειώνοντας δραστικά την ταχύτητα.

ΕΝΕΡΓΟ CRUISE CONTROL ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ STOP

i

Με τη βοήθεια ενός αισθητήρα ραντάρi, το σύστημα αναγνωρίζει την παρουσία αυτοκινήτου που προπορεύεται και αυτόματα διατηρεί μία προκαθορισμένη από αυτό απόσταση ασφαλείας, επιβραδύνοντας ή επιταχύνοντας το αυτοκίνητο.
Η συγκεκριμένη λειτουργία ενεργοποιείται σε ταχύτητες από 30 έως 160 χλμ/ώρα.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ

Το νέο SUV PEUGEOT 3008 κινείται με άνεση τόσο στην πόλη όσο και σε απάτητες διαδρομές, χάρη στο εξελιγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (Advanced Grip Control)i. Ένας επιλογέας στο κέντρο της κονσόλας σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής του προγράμματος ελέγχου πρόσφυσης που ταιριάζει στον τύπο εδάφους στον οποίο κινείστε, είτε πρόκειται για χιόνι, λάσπη ή άμμο. Όταν πρόκειται να κινηθείτε σε δρόμους με απότομη κλίση υπάρχει το πρωτοποριακό σύστημα υποβοήθησης κατάβασης (Hill Assist Descent Controli) που ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του αυτοκινήτου ανάλογα με τη γωνία κατάβασης και βοηθά το αυτοκίνητο να κατέβει ομαλά, χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να επεμβαίνει καθόλου στο γκάζι ή στο φρένα.

ΜΟΝΙΜΑ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟ

/image/84/1/peugeot-3008-2016-234-fr.img.109841.jpg
/image/84/2/peugeot-3008-2016-895-fr.img.109842.jpg

Με τη λειτουργία Mirror Screen, σας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσετε στην μεγάλη οθόνη αφής του αυτοκινήτου, όλες τις εφαρμογές του συμβατού με Apple CarPlayTM, MirrorLink® και Android Auto* smartphone σας. Περιλαμβάνει επίσης και την δυνατότητα επαγωγικής (ασύρματης) φόρτισης του κινητού σαςi.

*ΜΟΝΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ MIRRORLINK®, APPLE CARPLAYTM ΚΑΙ ANDROID AUTO (ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΣ ΑΣΤΟ 2016) ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ Ή ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ. ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ SMARTPHONE ΣΑΣ, ΙΣΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, MIRRORLINK®, APPLE CARPLAYTM Η ANDROID ΕΦΑΡΜΟΓΗ. Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MIRROR SCREEN ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ MIRRORLINK® (ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID, BLACKBERRY ΚΑΙ WINDOWS PHONE, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ MIRRORLINK®), Η APPLE CARPLAYTM (ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ IOS), Η ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ANDROID AUTO (ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID), ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ INTERNET. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ SMARTPHONES ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ FOCAL®

/image/84/4/visuel-focal-en.109844.jpg

Οδηγείστε στην πολυτέλεια των άνετων καθισμάτων, ενώ απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική από το κορυφαίο ηχοσύστημα της FOCAL®i. Το ηχοσύστημα των 10 ηχείων αποκλειστικής τεχνολογίας της FOCAL®, σας εξασφαλίζει μοναδική ηχητική απόλαυση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το νέο SUV PEUGEOT 3008 είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που εφοδιάζεται με την τεχνολογία της κορυφαίας εταιρείας κατασκευής ηχοσυστημάτων, της Γαλλικής FOCAL®! Την ακουστική απόλαυση στο εσωτερικό του PEUGEOT 3008, εξασφαλίζουν το πνεύμα και η υπογραφή της Focal®, μία υπογραφή που ενσωματώνει 35 χρόνια καινοτομίας και τεχνογνωσίας στον τομέα της κατασκευής ηχείων και μονάδων απόδοσης υψηλής πιστότητας.