Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

/image/84/5/mot_2014_201_fr_img.109845.jpg

Ένα SUV με "κοφτερό" ταμπεραμέντο, το νέο PEUGEOT 3008 GT διατίθεται αποκλειστικά με τον κινητήρα 2.0L BlueHDi 180hp S&S* που συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων EAT6. Η έκδοση αυτή είναι η ισχυρότερη του μοντέλου για την απόλυτη σπορ εμεπιρία.
*Σε συμφωνία με τις εγκρίσεις της ΕΕ
Κατανάλωση εντός πόλης (l/100km): 5.5 - εκπομπές CO2 (g/km): 142
Κατανάλωση εκτός πόλης (l/100km): 4.4 - εκπομπές CO2 (g/km): 114
Κατανάλωση σε μικτό κύκλο (l/100km): 4.8 - εκπομπές CO2 (g/km): 124

ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ

/image/84/9/peugeot_3008gt_layout4-4.109849.jpg

Μεταφέρετε τα ψώνια και τα χέρια σας δεν είναι ελεύθερα; Χάρη στο έξυπνο σύστημα «hands-free» λειτουργίας της πίσω πόρταςi, η πόρτα του πορτμπαγκάζ ανοίγει και κλείνει μόνη της, ώστε να σας δίνεται η δυνατότητα φόρτωσης χωρίς να χρειάζεται να την ανοίξετε εσείς. Απλά μετακινείστε το πόδι σας κάτω από τον προφυλακτήρα… και ο χώρος φόρτωσης είναι στη διάθεσή σας… και η ζωή σας γίνεται ευκολότερη.

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Η PEUGEOT καινοτομεί παρουσιάζοντας δύο νέους τρόπους αστικής μετακίνησης, καταπλήσσοντας πάλι τον κόσμο της βιομηχανίας με τα δύο ηλεκτροκινούμενα οχήματά της: το PEUGEOT Micro e-Kick scooter & το e-Bike by PEUGEOT. Δύο ιδανικούς συνεργάτες του δικού σας PEUGEOT, που αποτελούν μοναδική και εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον λύση και σας βοηθούν να καλύψετε τα τελευταία χιλιόμετρα κάθε σας ταξιδιού.
Τα νέα αυτά οχήματα μετακίνησης, φυλάσσονται με έξυπνο τρόπο στο νέο DockStationi ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε με ασφάλεια στο πορτμπαγκάζ, φορτίζονταςi ταυτόχρονα και τις μπαταρίες τους, ενόσω εσείς ταξιδεύετε.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

Θα ερωτευτείται το αιλουροειδές βλέμμα του νέου PEUEGEOT 3008 GT, με τους κομψούς προβολείς που ενσωματώνουν φώτα ημέρας LED και ένα διαφράγμα στους ανακλαστήρες για πλήρη LED φωτισμό. Αυτοί οι προβολείς, με μαύρα και χρωμιομένα διακοσμητικά γύρω από τα ανακλαστικά σώματα, πραγματικά προσθέτουν στο νέο SUV της PEUGEOT σύγχρονη εμφάνιση και μοναδική ταυτότητα.
Στο πίσω μέρος, τα φώτα με το LED 3D εφέ σε σχήμα "νυχιάς" έχουν άμμεσο αντίκτυπο και ενισχύουν περαιτέρω την εντυπωσιακή εμφάνιση αιλουροειδούς του αυτοκινήτου. Αυτά τα φώτα είναι ορατά μέρα και νύχτα και προσδίδουν  στο νέο PEUGEOT 3008 GT ισχυρή ταυτότητα και εντυπωσιακή παρουσία στο δρόμο.