Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Ενδιαφέρεστε για το Peugeot 3008 SUV; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα και τον εξοπλισμό και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του μελλοντικού σας SUV!

Επιλέξατε το Peugeot 3008: με το αρχοντικό του design, το επιβλητικό αυτό SUV συνδυάζει τη στιβαρότητα με την κομψότητα. Καθίστε στο τιμόνι ενός 3008 SUV και αισθανθείτε ότι εισέρχεστε στον κόσμο της τεχνολογίας απολαμβάνοντας μοναδικές οδηγικές εμπειρίες. Ξεκινήστε τη διαμόρφωση του δικού σας αυτοκινήτου, επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες εκδόσεις: Peugeot 3008 SUV Access, Active, Allure, GT Line ή GT.

Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech (1.2 PureTech 130hp S&S και 1.6 PureTech 180hp S&S) και diesel BlueHDi (1.5 BlueHDi 130hp S&S και 2.0 BlueHDi 180hp S&S), με εξοπλισμό που εξασφαλίζει επιδόσεις και οικονομία. Σε ό,τι αφορά την άνεση την οδήγηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή στο νέο αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων EAT8, αλλά και πλούσια γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας και συστημάτων υποστήριξης οδηγού.

Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα της διαμόρφωσης, που είναι η επιλογή του κινητήρα, του καυσίμου και του κιβωτίου ταχυτήτων που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος ̶ σας εκφράζει περισσότερο το λευκό περλέ Blanc Nacré, το εντυπωσιακό Copper ή το κομψό Gris Amazonite; ̶ και τις ζάντες. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και να επιλέξετε τον προαιρετικό εξοπλισμό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας.