Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Διαμορφώστε το δικό σας Peugeot 5008 SUV

Ενδιαφέρεστε για το Peugeot 5008 SUV; Προχωρήστε στο επόμενο βήμα επιλέγοντας την εφαρμογή ‘Peugeot Configurator’: επιλέξτε την έκδοση, τον κινητήρα, το χρώμα και τον εξοπλισμό και φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο τιμόνι του μελλοντικού σας μεγάλου SUV!

Επιλέξατε το Peugeot 5008 : Πανίσχυρο και με εκλεπτυσμένο στυλ, τεχνολογικά προηγμένο, το νέο αυτό μεγάλο SUV κατασκευάστηκε για να δώσει μια νέα διάσταση ελευθερίας στις μετακινήσεις σας. Ξεκινήστε τη διαμόρφωση του δικού σας 5008 SUV, επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες εκδόσεις: Access, Active, Allure, GT Line ή GT.

Η Peugeot προσφέρει τους τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech (1.2 PureTech 130hp S&S και 1.6 PureTech 180hp S&S) και diesel BlueHDi(1.5 BlueHDi 130hp S&S και 2.0 BlueHDi 180hp S&S) για επιδόσεις και οικονομία. Σε ό,τι αφορά την άνεση στην οδήγηση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή στο νέο αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων EAT8, αλλά και πλούσια γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας και συστημάτων υποστήριξης οδηγού.

Με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης, ακολουθεί το επόμενο βήμα της διαμόρφωσης, που είναι η επιλογή του κινητήρα, του καυσίμου και του κιβωτίου ταχυτήτων για το Peugeot 5008 SUV που ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρώμα του αμαξώματος ̶ σας εκφράζει περισσότερο το Gris Artense, το Bleu Bourrasque ή το Emerald Crystal; ̶ και τις ζάντες. Τέλος, μπορείτε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, να ανακαλύψετε τον βασικό εξοπλισμό και να επιλέξετε τον προαιρετικό εξοπλισμό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σας.