Κάθε επάγγελμα έχει τις δικές του προσδοκίες. Για να ανταποκριθει σ΄αυτές, το νέο Partner κατασκευάζεται σε δύο εκδόσεις με σκοπό να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη. Πιο γοητευτικό και ελκυστικό εκφράζει το δυναμισμό και την ευρωστία του ιδιοκτήτη του.

ΜΙΑ ΓΚΑΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

/image/65/3/gama.64653.jpg

Κάθε επάγγελμα  έχει τις δικές του προσδοκίες. Για να ανταποκρίνεται, το νέο Partner σ΄αυτές,  κατασκευάζεται σε ποικίλες εκδόσεις με σκοπό να ικανοποιήσει συγκεκριμένες ανάγκες, είτε αφορά ελεύθερους επαγγελματίες είτε εταιρίες.

Το νέο Partner είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις :  Partner (L1) με μήκος 4,38 μ. και  Partner μακρύ (L2) με μήκος 4,63 μ. και 1,86 μ. πλάτος χωρίς τους καθρέφτες (2,11μ. με τους καθρέφτες ανοικτούς). Η επιμήκυνση της μακριάς έκδοσης κατά 25 cm οφείλεται στην πίσω πόρτα. Το μεταξόνιο παραμένει ίδιο στη μακριά έκδοση, διατηρώντας μια αξιοπρόσεκτη ευελιξία.

ΠΟΡΤΕΣ

/image/65/4/portes2.64654.jpg

Το Partner διαθέτει στο βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό μία ή δύο πλευρικές συρόμενες πόρτες i Διατίθεται στο βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση.. Οι δύο πίσω ασύμμετρες πόρτες διευκολύνουν τη φορτοεκφόρτωση, κάνοντας πιο εύκολες τις καθημερινές σας εργασίες.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

/image/65/5/partner_motor.64655.jpg

Όλη τη γνώση και την εμπειρία της Peugeot στο θέμα των κινητήρων και της οδηγικής συμπεριφοράς  επωφελείται το Partner. Έχοντας την επιλογή ανάμεσα σε δύο κινητήρες πετρελαίου, το Partner δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να επιλέξουν εκείνον που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Το Partner εξοπλίζεται με κινητήρες πετρελαίου, ώστε να είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.  Οι κινητήρες ενσωματώνουν όλη την τεχνογνωσία της Peugeot, ενώ παράλληλα αποδεικνύει τη δέσμευσή της για το σχεδιασμό και την κατασκευή οχημάτων που σέβονται το περιβάλλον.