ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΚΑΜΑΣ

Παρουσίαση γκάμας

Η γκάμα Peugeot

range_4

Ποιο αυτοκίνητο να διαλέξει κανείς και πώς να σιγουρευτεί πως έκανε τη σωστή επιλογή αγοράς; Ο επιλογέας μοντέλου Peugeot σας βοηθά να συγκρίνετε τα διάφορα μοντέλα.
Είτε είστε ιδιώτης είτε είστε επαγγελματίας, θα βρείτε το όχημα που χρειάζεστε στη μεγάλη γκάμα μοντέλων μας: από αυτοκίνητα πόλης και οικογενειακά οχήματα, μέχρι σεντάν και van.

/image/79/4/peugeot-208-icegrey-1502pc003-72dpi.7794.jpg

Αυτοκίνητα πόλης

Κουπέ πολυτελείας & κάμπριο για την οδηγική σας απόλαυση
Τα εντυπωσιακά κουπέ και κάμπριο συνδυάζουν την πολυτέλεια υψηλού επιπέδου και απολαυστική οδήγηση σε ένα ακαταμάχητο πακέτο. Κάθε κουπέ και κουπέ κάμπριο της Peugeot έχει την δική του εκλεπτυσμένη αίσθηση στυλ και όλα χρησιμοποιούν την καινοτόμο τεχνολογία μας.

/image/80/0/108-1402pc008-72dpi.7800.jpg

Μικρά αυτοκίνητα

Μικρά οικονομικά αυτοκίνητα για να εξερευνήσετε τον κόσμο
Τα πολύτιμα πράγματα έρχονται σε μικρά πακέτα. Και παρότι είναι συμπαγή, τα supermini μας διαθέτουν τεχνολογία που μετατρέπει την καθημερινή οδήγηση σε διασκέδαση. Τα μικρά αυτά αυτοκίνητα παρέχουν οικονομία καυσίμων, εσωτερική άνεση και τα κομψά εξωτερικά χαρακτηριστικά για τα οποία είναι διάσημη η Peugeot.

PEUGEOT_SLID4

Οικογενειακά αυτοκίνητα

Οικογενειακά αυτοκίνητα που συνδυάζουν τη διασκέδαση και τη λειτουργικότητα
Εδώ στην Peugeot, πιστεύουμε πως η πρακτικότητα δεν σηματοδοτεί το τέλος των σπουδαίων οδηγικών εμπειριών. Και με τα μικρά πολυθέσια, τα μικρά MPV, τα κόμπακτ MPV και τα οικογενειακά hatchback στη γκάμα μας, υπάρχει ένα όχημα για κάθε οικογένεια και για κάθε οδηγό.

PEUGEOT_SLID5

SUVs by Peugeot

SUVs by Peugeot  για τη σύγχρονη οικογένεια

Κομψά, χωρίς εκπτώσεις στην πρακτικότητα, η γκάμα SUVs της Peugeot συμφέρει διπλά. Είναι συμπαγή, αλλά και ευρύχωρα. Ανθεκτικά, αλλά και πολυτελή. Απολαυστικά και αποτελεσματικά. Είτε περιφέρεστε στις σύγχρονες πόλεις είτε βιώνετε την πρόκληση της φύσης, υπάρχει το κατάλληλο Peugeot crossover για εσάς και την οικογένειά σας.

PEUGEOT_SLID8

Γκάμα Σπορ

Συνδυάζοντας τη σπορ αισθητική με εντυπωσιακές επιδόσεις, η σπορ γκάμα της Peugeot προσφέρει δυνατές συγκινήσεις κάθε φορά που οδηγείτε. Αυτά τα σπορ αυτοκίνητα εντυπωσιάζουν με τις καλοσχηματισμένες γραμμές τους, το λαμπερό χρώμιο και τις χαρακτηριστικές ζάντες αλουμινίου. Η συνήθης υψηλή αισθητική της Peugeot συνδυάζεται με την ουσία.

508_EXT

Σεντάν

Κλασσικά 4-θυρα: στιβαρό και αξιόπιστο το Peugeot 301, δυναμικό και πολυτελές το Peugeot 508

PEUGEOT_SLID2

Επαγγελματικά

Είτε είστε ένας μοναδικός ιδιοκτήτης, ένας τεχνίτης, ένας υπάλληλος σε μια μεγάλη εταιρεία ή διευθυντής στόλου, η Peugeot έχει να σας προσφέρει ένα μοντέλο ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.