Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Peugeot Service Go με 135€

και Δωρεάν 1 χρόνο Οδική Βοήθεια!

Peugeot Service Go 135

Το Peugeot Service GO είναι ένα προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης, το όποιο μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, δίνει την δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot πενταετίας και άνω να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο τους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.
Για τα συγκεκριμένα για αυτοκίνητα Peugeot ηλικίας 5+ ετών το πρόγραμμα Peugeot Service GO! προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλωσίμων ανταλλακτικών απαραίτητα για την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων, (βλ. αναλυτικό πίνακα), καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 135€ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά).

Η προσφορά είναι μη συνδυαστική. Απευθύνεται σε ιδιώτες, δεν αφορά τα μοντέλα Expert & Boxer καθώς και όλα τα μοντέλα με κινητήρα Diesel. Ισχύει σε Εξουσιοδοτημένους επισκευαστές που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Οι Δεσμεύσεις μας

Η συντήρηση του αυτοκινήτου σας θα πραγματοποιηθεί από άριστα εκπαιδευμένους Τεχνικούς της Peugeot

Εάν για το δικό σας Peugeot υπάρχουν Τεχνικές αναβαθμίσεις, θα ελέγξουμε τη βάση δεδομένων του κατασκευαστή και θα σας τις προσφέρουμε εντελώς δωρεάν. Κανένας άλλος δεν μπορεί να σας προσφέρει αυτή την υπηρεσία, παρά μόνο το Επίσημο δίκτυο επισκευαστών της Peugeot.

Σας παρέχουμε γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας εργασιών Peugeot.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και συνοδεύονται από 12 μήνες εργοστασιακής εγγύησης.