Ανακαλύψτε το όφελος

Ασφαλής οδήγηση

Για την δική σας ασφάλεια, σας ενημερώνουμε για τις επικίνδυνες ζώνες με τα υψηλότερα ποσοστά ατυχημάτων.

* Ανάλογα με τη χώρα και την ισχύουσα νομοθεσία, η PEUGEOT Alert Zone περιλαμβάνει είτε ειδοποιήσεις που αφορούν είτε τους μόνιμους ελέγχους ταχύτητας και τους μόνιμους ελέγχους κυκλοφορίας μέσω ραντάρ, είτε τις ειδοποιήσεις στην είσοδο των επικίνδυνων περιοχών.
Σύμφωνα με τη νέα γαλλική νομοθεσία, τα διαθέσιμα δεδομένα στη Γαλλία περιλαμβάνουν τα σημεία εισόδου στις επικίνδυνες περιοχές.

Πώς να αποκομίσετε όφελος από αυτήν την υπηρεσία

Νέα οθόνη αφής

Τα μοντέλα Peugeot 208, 2008 και το νέο 308 είναι εξοπλισμένα με τις τελευταίες ενημερώσεις χαρτών.

WIP COM και WIP COM 3D

Ένα πλούσιο τεχνολογικό σύστημα που σας οδηγεί σε όλη την Ευρώπη και σας επιτρέπει να μείνετε συνδεδεμένος.
Σημείωση: Εξαιτίας των περιορισμών του WIP.com, οι επικίνδυνες περιοχές δεν είναι διαθέσιμες στη Γαλλία. Καλύπτονται μόνο οι χώρες που επιτρέπουν τις ειδοποιήσεις για ραντάρ ταχύτητας.

Με ακόμη περισσότερη τεχνολογία για την καθοδήγησή σας σε όλη την Ευρώπη... σε 3D!

WIP NAV και WIP NAV PLUS

Πρόκειται για ένα σύστημα τελευταίας τεχνολογίας που θα σας καθοδηγήσει στον προορισμό σας και θα κάνει ευχάριστο το ταξίδι σας.

Οθόνη αφής 208, 2008 και στο νέο 308

Το σύστημα Οθόνης Αφής Nav είναι ένας συνδυασμός τεχνολογιών «4 σε 1» που σας καθοδηγεί παντού, κάνοντας ευχάριστο το ταξίδι σας:


Ένα σύστημα πλοήγησης GPS που καλύπτει όλη την Ευρώπη
ένα κιτ hands free Bluetooth για να επικοινωνείτε με ασφάλεια
ένα ραδιόφωνο πολυμέσων με πολλαπλές λειτουργίες
μια πύλη διαδικτυακών υπηρεσιών Peugeot Connect Apps (με συνδρομή)

Σύστημα πλοήγησης


Εργονομία: Ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 7'', φωνητική καθοδήγηση, 3 πλήκτρα (ένταση, αλλαγή mode, Μενού), είσοδος διευθύνσεων με τον κλασικό τρόπο ή άμεσα μέσω ταχυδρομικού κώδικα, πλοήγηση στα μενού και γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες χάρη στην οθόνη αφής.
Χαρτογραφία (Navteq): Χαρτογραφία 44 χωρών της Ευρώπης σε ένα memory flash, απεικόνιση χάρτη σε 2D ή σε προοπτική όψη, εμφάνιση του ορίου ταχύτητας.
Πληροφορίες για την κίνηση: Ενημέρωση για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο χάρη στον συνεργάτη μας, ViaMichelin, εκ νέου υπολογισμός της διαδρομής σε περίπτωση κίνησης, πληροφορίες για την κίνηση στους βασικούς οδικούς άξονες καθώς και τοπική πρόγνωση του καιρού που σας ειδοποιεί για τους κινδύνους στον δρόμο σας σε 15 μεγάλα αστικά κέντρα και 35 δακτυλίους ή περιφερειακές οδούς.
Σημεία ενδιαφέροντος (POI): εμπλουτισμένη χαρτογραφία με νέα σημεία ενδιαφέροντος, κατέβασμα του Peugeot Alert Zone στην ιστοσελίδα http://peugeot.navigation.com (επί πληρωμή). Η Peugeot Alert Zone σας βοηθά να αναγνωρίσετε τις επικίνδυνες καταστάσεις που απαιτούν περισσότερη προσοχή, χάρη σε μια ακουστική και οπτική ειδοποίηση που σας ενημερώνει για το ότι πλησιάζετε σε επικίνδυνη περιοχή.

Σύστημα τηλεφωνίας

Κιτ hands free Bluetooth: Αυτόματη σύνδεση με το κινητό σε κάθε χρήση του οχήματος, ασφαλής επικοινωνία χάρη στα πλήκτρα του τιμονιού, ποιοτικές συζητήσεις χάρη στα ηχεία και το απομακρυσμένο μικρόφωνο, πρόσβαση στον κατάλογο του κινητού, πρόσβαση στη μουσική MP3 του κινητού σας αν αυτό διαθέτει τη λειτουργία ηχητικού streaming Bluetooth®.


Σύστημα ήχου και πολυμέσων

Όλες οι λειτουργίες είναι προσβάσιμες μέσω των πλήκτρων στο τιμόνι για την εγγύηση της μέγιστης δυνατής ασφάλειας.
Ραδιόφωνο: Σύστημα tri-tuner για την καλύτερη δυνατή ποιότητα σήματος Προαιρετικά: Συσκευή αναπαραγωγής CD, συμβατή με audio CD, MP3 και WMA, εμφάνιση κειμένου πληροφοριών του CD
Βοηθητική υποδοχή εισόδου ήχου: Δίνει την δυνατότητα να συνδέσετε ηχητικό εξοπλισμό
Υποδοχή USB: Το σύστημα GPS μπορεί να συνδεθεί με ένα USB stick ή με ένα Ipod. Ο χειρισμός τους μπορεί να γίνει μέσω των πλήκτρων στο τιμόνι και οι τίτλοι των κομματιών εμφανίζονται στην οθόνη. Τα συμβατά είδη αρχείων μουσικής είναι: MP3, WMA, AAC, FLAC, OGG Ηχητικό streaming Bluetooth®: Ασύρματη ανάγνωση αρχείων MP3.

Εφαρμογές Peugeot Connect

Χάρη στην σύνδεση Peugeot Connect (υπηρεσία επί πληρωμή), η οθόνη αφής σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια πύλη σύνδεσης στο Internet για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ό,τι χρειάζεστε, εν κινήσει. Ανακαλύψτε αυτές τις εφαρμογές με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα: http://www.peugeot.gr/services-and-accessories/online-services/peugeot-connect-sos-assist.html

WIP Com 3D

Το σύστημα WIP Com 3D είναι ένας συνδυασμός τεχνολογιών «4 σε 1» που σας καθοδηγεί παντού, κάνοντας ευχάριστο το ταξίδι σας:
Ένα σύστημα ήχου και πολυμέσων κορυφαίας τεχνολογίας
η χαρά της επιλογής μεταξύ ενός τηλεφώνου GSM με ενσωματωμένο hands free και του κιτ hands free Bluetooth
ένα σύστημα καθοδήγησης GPS σε 3D για να εξερευνήσετε νέες πτυχές του κόσμου
δωρεάν και απεριόριστη υπηρεσία εκτάκτου ανάγκης



Σύστημα πλοήγησης
Εργονομία: μεγάλη έγχρωμη οθόνη 7", φωνητική αναγνώριση για την εισαγωγή διεύθυνσης, φωνητική καθοδήγηση
Χαρτογραφία (Navteq): Χάρτης 2D ή σε πλήρη απεικόνιση 3 διαστάσεων (κτίρια σε πραγματικό ύψος και 3D ψηφιακή απεικόνιση), χάρτης δρομολογίων, ονόματα δρόμων σε ανάγλυφο χάρτη, καθοδήγηση προεπιλεγμένων οδών, όψη διασταυρώσεων στους αυτοκινητόδρομους
Πληροφορίες για την κίνηση: Ενημέρωση για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο χάρη στον συνεργάτη μας, ViaMichelin, εκ νέου υπολογισμός της διαδρομής σε περίπτωση κίνησης, πληροφορίες για την κίνηση στους βασικούς οδικούς άξονες καθώς και τοπική πρόγνωση του καιρού
Σημεία ενδιαφέροντος (POI): κύρια σημεία ενδιαφέροντος κατανεμημένα ανά κατηγορία, κατέβασμα των επικίνδυνων περιοχών (Peugeot Alert Zone)



Σύστημα τηλεφωνίας
Τηλέφωνο με ενσωματωμένο hands free (με φωνητική αναγνώριση) που σας επιτρέπει να τηλεφωνείτε παραμένοντας συγκεντρωμένος στην οδήγηση χάρη στα πλήκτρα στο τιμόνι, δυνατότητα παραλαβής SMS με φωνητική ανάγνωση, φωνητική αναγνώριση.
Κιτ hands free Bluetooth: Αυτόματη σύνδεση με το κινητό σε κάθε χρήση του οχήματος, ασφαλής επικοινωνία χάρη στα πλήκτρα του τιμονιού, ποιοτικές συζητήσεις χάρη στα ηχεία και το απομακρυσμένο μικρόφωνο, πρόσβαση στον κατάλογο του κινητού

Σύστημα ήχου και πολυμέσων
Ραδιόφωνο πολυμέσων με jukebox: ραδιόφωνο tri-tuner με πλήκτρα στο τιμόνι και βέλτιστη ποιότητα ήχου, λειτουργία jukebox, υποδοχή USB και κάρτας SD συμβατή με WMA και MP3, υποδοχή ήχου και βίντεο RCA στο ντουλαπάκι, συσκευή αναπαραγωγής CD, συμβατή με MP3 και WMA, συσκευή αναπαραγωγής (με ακινητοποιημένο αυτοκίνητο)
Peugeot Connect: πρόσβαση Peugeot Connect SOS (εντοπισμένη κλήση εκτάκτου ανάγκης), Peugeot Connect Assistance (εντοπισμένη κλήση για βοήθεια)

WIP Nav Plus

Το σύστημα WIP Nav είναι ένας συνδυασμός τεχνολογιών «4 σε 1» που σας καθοδηγεί παντού, κάνοντας ευχάριστο το ταξίδι σας:
Ένα σύστημα πλοήγησης GPS που καλύπτει όλη την Ευρώπη
ένα κιτ hands free Bluetooth® για να επικοινωνείτε με ασφάλεια
ένα ραδιόφωνο πολυμέσων με πολλαπλές λειτουργίες

Σύστημα πλοήγησης
Εργονομία: Ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 7'', φωνητική καθοδήγηση, πλήκτρα με άμεση πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες της υπηρεσίας, είσοδος διευθύνσεων με τον κλασικό τρόπο ή άμεσα μέσω ταχυδρομικού κώδικα, πλοήγηση στα μενού και γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες χάρη στην ένδειξη στον κεντρικό βραχίονα.
Χαρτογραφία (Navteq): Χαρτογραφία 42 χωρών της Ευρώπης σε ένα memory flash, απεικόνιση χάρτη σε 2D ή σε προοπτική όψη, εμφάνιση του ορίου ταχύτητας.
Πληροφορίες για την κίνηση: Ενημέρωση για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο χάρη στον συνεργάτη μας, ViaMichelin, εκ νέου υπολογισμός της διαδρομής σε περίπτωση κίνησης, πληροφορίες για την κίνηση στους βασικούς οδικούς άξονες καθώς και τοπική πρόγνωση του καιρού που σας ειδοποιεί για τους κινδύνους στον δρόμο σας σε 15 μεγάλα αστικά κέντρα και 35 δακτυλίους ή περιφερειακές οδούς.
Σημεία ενδιαφέροντος (POI): εμπλουτισμένη χαρτογραφία με νέα σημεία ενδιαφέροντος, κατέβασμα των αυτόματων ραντάρ στην ιστοσελίδα http://peugeot.navigation.com (επί πληρωμή).

Σύστημα τηλεφωνίας

Κιτ hands free Bluetooth®: Αυτόματη σύνδεση με το κινητό σε κάθε χρήση του οχήματος, ασφαλής επικοινωνία χάρη στα πλήκτρα του τιμονιού, ποιοτικές συζητήσεις χάρη στα ηχεία και το απομακρυσμένο μικρόφωνο, πρόσβαση στον κατάλογο του κινητού.

Σύστημα ήχου και πολυμέσων

Όλες οι λειτουργίες είναι προσβάσιμες μέσω των πλήκτρων στο τιμόνι για την εγγύηση της μέγιστης δυνατής ασφάλειας.
Ραδιόφωνο: Σύστημα tri-tuner για την καλύτερη δυνατή ποιότητα σήματος Συσκευή αναπαραγωγής CD, συμβατή με audio CD, MP3 και WMA, εμφάνιση κειμένου πληροφοριών του CD
Βοηθητική υποδοχή εισόδου ήχου: Βρίσκεται μέσα στο ντουλαπάκι και δίνει την δυνατότητα να συνδέσετε ηχητικό εξοπλισμό. Ο χειρισμός της συσκευής αναπαραγωγής nomad δεν μπορεί να γίνει μέσω των πλήκτρων στο τιμόνι και οι τίτλοι των κομματιών δεν εμφανίζονται στην οθόνη.
Ηχητικό streaming Bluetooth®: Ασύρματη ανάγνωση αρχείων MP3.