Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκίνητα πόλης

Γκάμα Αυτοκινήτων Πόλης

e208-COTY-Showroom.png

Μικρά αυτοκίνητα για σύγχρονες πόλεις
Είτε βρίσκεστε στην καθημερινή διαδρομή για την δουλειά σας, κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για ψώνια ή συναντιέστε με φίλους, τα αυτοκίνητα πόλης μας κάνουν τις μετακινήσεις σε αστικό περιβάλλον ευχάριστες και άνετες.
Όλα τα μοντέλα μας στην κατηγορία αυτοκινήτων πόλης σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη την σύγχρονη ζωή στην πόλη. Σε καθένα από αυτά τα μικρά αυτοκίνητα, η προσωπικότητα και το στυλ της Peugeot ξεχωρίζουν. Και φυσικά, χαρακτηρίζονται από αξιοσημείωτη οικονομία καυσίμων. Τα οικονομικά αυτοκίνητα πόλης μας εκπέμπουν ελάχιστο CO2, ικανοποιώντας και με το παραπάνω τις ανάγκες χιλιομετρικής αυτονομίας του πολυάσχολου αυτοκινητιστή του σήμερα.
Μπορεί να είναι μικρά σε μέγεθος, αλλά προσφέρουν μεγάλες καινοτομίες. Σκεφτείτε την τεχνολογία υποβοήθησης στάθμευσης και το καινοτόμο σύστημα Εκκίνησης & Παύσης e-HDi, το οποίο βελτιώνει την οικονομία των καυσίμων στον συνωστισμό του κέντρου της πόλης.
Χάρη στο στυλ και την καινοτομία, αυτά τα αυτοκίνητα πόλης μετατρέπουν την οδήγηση στο αστικό περιβάλλον σε διασκέδαση. Η Peugeot παρέχει πρακτικότητα μέσω των μοντέλων της στην κατηγορία αυτοκινήτων πόλης. Με την γκάμα του 208, προσφέρουμε τόσο 3-θυρα όσο και 5-θυρα αυτοκίνητα πόλης.
Ρίξτε μια ματιά στην γκάμα αυτοκινήτων πόλης που ακολουθεί και μάθετε περισσότερα για το πιο πρόσφατο μοντέλο μας, το εκπληκτικό, ολοκαίνουργιο 208, το οποίο διατίθεται με κινητήρες Νέας Τεχνολογίας PureTech βενζίνης και BlueHDi πετρελαίου.