SKIP TO CONTENT
SERVICE PEUGEOT

SERVICE PEUGEOT

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ!

Στο Service Peugeot, η φροντίδα του αυτοκινήτου σας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια απρόσκοπτη εμπειρία με απόλυτη εμπιστοσύνη. Μια αληθινή συνεργασία ανάμεσα σε εσάς και την Peugeot Service.

Γνωρίζουμε ότι θέλετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με το Peugeot σας.

Οι ομάδες σέρβις Peugeot είναι πραγματικοί ειδικοί στο όχημά σας και είναι πάντα εκπαιδευμένοι στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και λογισμικό που χρησιμοποιούνται στο Peugeot σας.

 

Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας, από την άνεση του σπιτιού σας, για να σχεδιάσετε και να οργανώσετε τη συντήρηση του PEUGEOT σας στα συνεργεία μας, να επικυρώσετε τις επισκευές και να ενημερώνεστε από τους ειδικούς μας στο PEUGEOT SERVICE.

Απλοποιήστε τη συντήρησή σας, για οδηγική απόλαυση που δεν σταματά ποτέ.

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ

Σε ελάχιστο χρόνο, μπορείτε να επιλέξετε το πλησιέστερο κατάστημα λιανικής και να κλείσετε την ακριβή ώρα άφιξής σας στο ημερολόγιο συνεργείου από αυτήν τη σελίδα στην εφαρμογή MyPeugeot. Θα επωφεληθείτε επίσης από προνομιακές τιμές σε χρονοθυρίδες Happy Hourανάλογα με το χρονοδιάγραμμα στο κατάστημα λιανικής σας.

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΧΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Στον ιστότοπό μας, μπορείτε να ζητήσετε τη δική σας προσφορά πριν κάνετε οποιαδήποτε εργασία στο όχημά σας.

Με λίγα μόνο κλικ, θα μάθετε το κόστος του τι πρέπει να γίνει. Αυτό είναι το ποσό που θα σας τιμολογηθεί.

Επιπλέον, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε εξατομικευμένες υπηρεσίες all-inclusive με βάση την ηλικία του οχήματός σας και τον προϋπολογισμό σας.

ΛΥΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Σε κάθε επικοινωνία σας προσφέρεται μια λύση κινητικότητας.

PEUGEOT RAPIDE

ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Χρειάζεται το όχημά σας έλεγχο ρουτίνας και έχετε κολλήσει;

Με το PEUGEOT Rapide, μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο συνεργείο με ή χωρίς ραντεβού. 
Οι υπηρεσίες είναι εγγυημένες ότι θα εκτελούνται εντός το πολύ μισής ημέρας από δύο ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς.

PEUGEOT SERVICE 24/7

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ

Μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στα συνεργεία μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας χάρη στο τερματικό PEUGEOT Service 24/7. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να αφήσετε ή να παραλάβετε το όχημά σας σε χρόνο μηδέν, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω SMS με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Εάν έχετε επιλέξει να έχετε ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης, μπορείτε να παραλάβετε και να αφήσετε τα κλειδιά με τον ίδιο τρόπο.

ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΤΕ

Πέρασαν οι μέρες που έπρεπε να μεταβείτε στο συνεργείο  σας. Με αυτήν την υπηρεσία, η PEUGEOT έρχεται σε εσάς.

 

Υπάλληλος του συνεργείου θα έρθει να παραλάβει το όχημά σας και θα το φέρει πίσω μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης.

 

VIDEOCHECK

ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Μόλις το αυτοκίνητό σας παραδοθεί στο συνεργείο και πριν πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εργασία, μαγνητοσκοπείται ένας πλήρης διαγνωστικός έλεγχος του αυτοκινήτου σας από τους ειδικούς μας.
 
Εάν παρατηρήσουν ότι απαιτείται πρόσθετη εργασία, θα σας ενημερώσουν στέλνοντάς σας αυτό το βίντεο και εξηγώντας τι πρέπει να γίνει.
 
Στη συνέχεια, εξαρτάται από εσάς να πείτε ναι ή όχι σε αυτούς που εκτελούν την εργασία ταυτόχρονα.

ΛΥΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Οι επισκευές ή η συντήρηση μερικές φορές γίνονται σε λάθος χρόνο. Ωστόσο, το να φροντίζετε να έχετε πάντα ένα αυτοκίνητο που είναι σε καλή κατάσταση είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ασφάλειά σας και των αγαπημένων σας προσώπων.

 

Εξαιτίας αυτού, για να σας επιτρέψει να οδηγείτε με απόλυτη ηρεμία, διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο των οικονομικών σας, η PEUGEOT Service προσφέρει νέες υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την πληρωμή για υπηρεσίες συνεργείου ευκολότερη και πιο κατανοητή.

 

Επωφεληθείτε από τις διευκολύνσεις πληρωμών μας για περισσότερη ηρεμία. Χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. Απλό και γρήγορο. Απόλυτα ασφαλής.

PEUGEOT ASSISTANCE

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕ ΣΕ ΜΑΣ

Επωφεληθείτε από το PEUGEOT Assistance εάν το όχημά σας είναι ακινητοποιημένο (βλάβη ή ατύχημα).

 

Θα λάβετε φροντίδα σε περίπτωση βλάβης ή εάν το αυτοκίνητό σας ρυμουλκηθεί, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε το ταξίδι σας – κατευθείαν στην εξώπορτά σας εάν χρειαστεί.

 

Όλα τα οχήματα PEUGEOT επωφελούνται από το PEUGEOT Assistance εφ' όρου ζωής, όταν έχετε πραγματοποιήσει όλη την ετήσια συντήρηση εντός του δικτύου μας.

 

 

E-BOOK ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Ενεργοποιήστε το ηλεκτρονικό βιβλίο συντήρησης. Βρείτε το ιστορικό κάθε λειτουργίας που εκτελείται στο όχημά σας.

 

Το ηλεκτρονικό σας βιβλίο Συντήρηση είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην εφαρμογή myPEUGEOT.