Διεθνείς βραβεύσεις αυτοκινήτων Peugeot

/image/20/8/lp-banner-v2.583208.jpg

Η PEUGEOT έχει αποσπάσει διάφορες διακρίσεις, ως αναγνώριση της καινοτομίας, της τεχνολογίας και το ξεχωριστό design της μάρκας. Η μεγάλη συλλογή στην τροπαιοθήκη της μάρκας ενισχύει ακόμα περισσότερο το δυναμισμό της γκάμας μας. Η PEUGEOT εξακολουθεί να καινοτομεί και ελπίζει να κατακτήσει ακόμα περισσότερα καθώς συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια αναπτύσσοντας νέες αγορές και καινούργιες τεχνολογίες.

Παρακάτω θα ανακαλύψετε ορισμένες από τις πιο πρόσφατες βραβεύσεις που κατέκτησε η PEUGEOT και τα μοντέλα της. Βεβαιωθείτε ότι το νέο σας αυτοκίνητο κατασκευάζεται με υπερηφάνεια.

Ας είναι ένα PEUGEOT. #ProudToBePeugeot

Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΜΑΡΚΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

/image/20/7/jd-power-awards.583207.jpg

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή για το βραβείο της Πιο Αξιόπιστης Μάρκας Μαζικής Παραγωγής στην ετήσια έρευνα αξιοπιστίας του οργανισμού  J.D. Power UK.  Η συγκεκριμένη έρευνα είναι μία από τις πλέον έγκυρες στη Μ.Βρετανία. Τα αποτελέσματά της παρουσιάζουν τη γνώμη πάνω από 11.000 ιδιοκτητών, για το πόσο αξιόπιστο θεωρούν το αυτοκίνητό τους στο διάστημα των πρώτων 12-36 μηνών χρήσης του.

Η PEUGEOT ψηφίστηκε ως η Πλέον Αξιόπιστη Μάρκα μεταξύ όλων των κατασκευαστών αυτοκινήτων μαζικής παραγωγής και premium στην Μ.Βρετανία, αποσπώντας τον τίτλο απο αρκετούς σημαντικούς αντιπάλους.  Αυτή η βράβευση σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες ενός PEUGEOT δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι από την αξιοπιστία του αυτοκινήτου τους, τα κόστη χρήσης και την ποιότητα κατασκευής του. 

Για πληροφορίες σχετικά με τις βραβεύσεις της  J.D. Power 2019 επισκεφθείτε την ιστοσελίδα jdpower.com/awards.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες PEUGEOT για τη συμμετοχή τους σε αυτή την έρευνα, και να τους διαβεβαιώσουμε για τη δέσμευσή μας στο να κατασκευάζουμε αυτοκίνητα απαράμιλλης ποιότητας, μοναδικών οδηγικών εμπειριών και εκπληκτικού design.

Και τα σπουδαία νέα δεν σταματούν εδώ!  Το best-seller μας, το PEUGEOT 208 βραβεύθηκε ως το Πλέον Αξιόπιστο Μικρό Αυτοκίνητο από την έρευνα αξιοπιστίας οχημάτων της J.D. Power.

Για πληροφορίες σχετικά με τις βραβεύσεις της  J.D. Power 2019 επισκεφθείτε την ιστοσελίδα jdpower.com/awards.

NEW CAR OF THE YEAR

/image/20/6/autotrader-awardjpg.583206.jpg

Περισσότεροι απο 63.000 Βρετανοί οδηγοί επέλεξαν το Peugeot 3008 SUV σαν το ‘New Car of the Year’ στον ετήσιο διαγωνισμό Auto Trader New Car Awards στο Λονδίνο. Ο τίτλος αυτός είναι ο 66ος για το Peugeot 3008 SUV, γεγονός που το καθιστά ως ένα από τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα μας.

Οι ιδιοκτήτες έδωσαν ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία στο Peugeot 3008 SUV σε πολλές κατηγορίες, μεταξύ αυτών και το design του, την πρακτικότητα του εσωτερικού του και την πρωτοποριακή τεχνολογία του κυρίως χάρη στο σύστημα infotainment PEUGEOT i-Cockpit®.

CARBUYER BEST MEDIUM SUV

/image/20/2/3008-suv-van-of-the-year-thumbnail.583202.jpg

Το Carbuyer.co.uk είναι ένα online site με νέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, κριτικές, και συμβουλές ειδικών, και θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα και έγκυρα αυτοκινητιστικά websites στην Αγγλία. 

Το Peugeot 3008 SUV κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο του Καλύτερου Μεσαίου SUV (Best Medium SUV) στο διαγωνισμό Carbuyer Best Car Awards 2019.  Το 3008 SUV εκτιμήθηκε γιατί έδωσε στην κατηγορία των SUV ένα στιλάτο οικογενειακό και διασκεδαστικό στην οδήγηση, αυτοκίνητο. 

Ο Steve Fowler, Διευθυντής έκδοσης του Carbuyer δηλώνει: "Το Peugeot 3008 SUV παραμένει μία εξαιρετική επιλογή στην κατηγορία των μεσαίων SUV, παρά την τη συνεχώς αυξανόμενη γκάμα των ανταγωνιστών του. Εκτελεί χρέη οικογενειακού αυτοκινήτου ενώ καταφέρνει να παραμένει ταυτόχρονα και εξαιρετικά διασκεδαστικό στην οδήγηση. Με εντυπωσιακή εμφάνιση και το κορυφαίο εσωτερικό στην κατηγορία, πρόκειται για μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση αγοράς και αξίζει το βραβείο."

Στα βραβεία του Carbuyer 2018 εκτός από την πρώτη θέση στην κατηγορία  του Καλύτερου Μεσαίου SUV το αυτοκίνητο κατέκτησε τίτλους και σε άλλες κατηγορίες – Τίτλος του Best 4x4 & SUV και βραβείο του Πλέον Οικονομικού SUV (Most Economical SUV).

 

DRIVER POWER CAR OF THE YEAR 2018

/image/20/4/3008-suv.583204.jpg

Το Peugeot 3008 SUV  πρόσθεσε ένα ακόμα βραβείο στη μεγάλη του συλλογή για το 2018, κερδίζοντας τον τίτλο του Car of the Year και του Gold Winner - Mid-Size SUV στην 16η έρευνα Driver Power. 

Το Driver Power είναι η μεγαλύτερη και πιο εμπεριστατωμένη έρευνα ικανοποίησης πελατών στην Αγγλία, με συμμετέχοντες πάνω από 80.000 κατόχους αυτοκινήτων. Οι ιδιοκτήτες αξιολόγησαν το 3008 SUV σαν το καλύτερο Μεσαίου μεγέθους SUV σε πέντε από τους εννέα τομείς αξιολόγησης:

 • Εξωτερική εμφάνιση
 • Πρακτικότητα και χώρος αποσκευών
 • Κύλιση και κράτημα
 • Χαρακτηριστικά ασφαλείας και αξιοπιστία
 • Ποιότητα κατασκευής   

Ο θρίαμβος δεν σταμάτησε εκεί καθώς το 3008 SUV ψηφίστηκε ως το αυτοκίνητο με το καλύτερο εξωτερικό σχεδιασμό στην κατηγορία και ως και το καλύτερο στον τομέα των χαρακτηριστικών ασφαλείας, σε όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων.

EUROPEAN CAR OF THE YEAR

/image/20/0/car-of-the-year-award-3008-suv.583200.jpg

Το βραβείο European Car of the Year είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους τίτλους στην αυτοκινητοβιομηχανία. 

Ο θεσμός ιδρύθηκε το 1984 από τα αυτοκινητιστικά περιοδικά διαφόρων Ευρωπαϊκών χωρών και η επιτροπή αξιολόγησης αποτελείται από δημοσιογράφους του ειδικού τύπου. 

Στη διάρκεια των ετών, η Peugeot κατέκτησε τον τίτλο του European Car of the Year πέντε φορές, και πιο πρόσφατα το 2017:

  • 2017 – Peugeot 3008 SUV
  • 2014 – Peugeot 308
  • 2002 – Peugeot 307
  • 1988 – Peugeot 405
  • 1969 – Peugeot 504

WHAT CAR? CAR OF THE YEAR

/image/20/3/5008-suv-car-of-the-year-2019.583203.jpg

Τα βραβεία What Car?  είναι ιδιαίτερα σημαντικά και από πολλούς θεωρούνται και ως τα Oscars της αυτοκινητοβιομηχανίας”. 

H Peugeot έχει κατακτήσει τον τίτλο του Car of the Year στο θεσμό του What Car? τις περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή. 

Η πρώτη νίκη ήρθε το 1979 με το Peugeot 305 να ψηφίζεται ως Car of the Year, στη συνέχεια Peugeot 205 GR το 1984. Το Peugeot 306 κέρδισε το ίδιο βραβείο το 1994, και το 1996 ήταν η σειρά του Peugeot 406. Το 2010, το Peugeot 3008 Crossover τιμήθηκε με το βραβείο Car of the Year, κατακτώντας την κορυφή της ανταγωνιστικής κατηγορίας των Crossover.

Πρόσφατα, η νέα γενιά του μοναδικού περιβάλλοντος οδήγησης PEUGEOT i-Cockpit® του 3008 SUV κέρδισε το βραβείο Τεχνολογίας  του 2017, και των ετήσιων βραβείων του 2017 & 2018. Το 5008 SUV κατακτά τον τίτλο του Best Large SUV στο διαγωνισμό Car of the Year του What Car? για τις χρονιές 2018 και 2019. Το τελευταίο μας 7θέσιο SUV υπερίσχυσε έναντι όλων των αντιπάλων του εντυπωσιάζοντας τους κριτές με την κορυφαία αίσθηση στην οδήγηση και την άκρως ανταγωνιστική του τιμή.

AUTO EXPRESS DRIVER POWER AWARD

/image/20/5/2008-suv.583205.jpg

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που το  2008 SUV κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου μικρού SUV του 2017, του Auto Express Driver Power.  

Στην απονομή του τίτλου, το Auto Express Driver Power δήλωσε “Τα μικρά SUV πρέπει να επιτύχουν μία πολύ προσεκτική ισορροπία μεταξύ πρακτικότητας, χαμηλού κόστους χρήσης και ευελιξίας στην οδήγηση ώστε να ταιριάξουν σε αστικό περιβάλλον όπου είναι και ο τόπος που θα χρησιμοποιούντα πιο συχνά. Το Peugeot 2008 SUV πέτυχε ακριβώς αυτό και νίκησε πολλούς ήδη καταξιωμένους αντιπάλους σε αυτή την εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία.

Επιπρόσθετα, ο Steve Fowler διευθυντής έκδοσης του Auto Express δήλωσε: “Το χρυσό βραβείο του 2008 SUV στην κατηγορία των μικρών SUV δείχνει πόσο ευχαριστημένοι είναι οι πελάτες με τα μοντέρνα Peugeot, και αποδεικνύει επίσης ότι η μάρκα έχει μία σαφή κατανόηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών της.

AUTO EXPRESS NEW CAR AWARDS

/image/19/9/peugeot-new-3008-suv-exterior-gallery.583199.jpg

Τα βραβεία Auto Express New Car έχουν θεσμοθετηθεί για να προτείνουν στους πελάτες ποιο αυτοκίνητο να αγοράσουν σε κάθε κατηγορία. 

Δημοσιογράφοι αυτοκινήτου και δοκιμαστές αξιολογούν πάνω από 1.000 μοντέλα το χρόνο και το Auto Express παρέχει στους πολυάριθμους αναγνώστες του αυτές τις αξιολογήσεις. Η ιστοσελίδα του Auto Express είναι από τα μεγαλύτερα αυτοκινητιστικά websites στην Αγγλία, και περιλαμβάνει ειδήσεις, χαρακτηριστικά και αξιολογήσεις, όντας ο μεγαλύτερος εκδοτικός οργανισμός για αυτοκίνητα στην Αγγλία.

Το 2012, η Peugeot κατέκτησε ένα διπλό βραβείο στο θεσμό του Auto Express New Car Awards, με το Peugeot 208 να κερδίζει τον τίτλο στην κατηγορία Best Supermini – πριν ακόμα λανσαριστεί στην Αγγλία. Το Peugeot RCZ Sports Coupé που έχει πλέον σταματήσει να παράγεται, κέρδισε τον τίτλο του Best Coupé για τα έτη 2011 και 2012.

Ανακοινώνοντας τα βραβεία του 2017, το Auto Express έδωσε στο Peugeot 3008 SUV την πρώτη θέση στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία των Mid-Size SUV.

Η αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής εστιάστηκε σε πολλούς τομείς υπεροχής του Peugeot 3008 SUV, κυρίως αυτούς του κορυφαίου design, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, την αίσθηση 'upmarket' καθώς και τα χαρακτηριστικά όπως το πανέμορφο PEUGEOT i-Cockpit® εσωτερικό του.

DIESEL CAR BEST USED SPORTS CAR

/image/20/1/thumbnail.583201.jpg

Τρία χρόνια μετά τον τερματισμό της παραγωγής του, το Peugeot RCZ συνεχίζει να κατακτά τα βραβεία. Το δημοφιλές sports coupe κέρδισε τον τίτλο του Best Used Sports Car στο διαγωνισμό Diesel Car Magazine Used Car Top 50  (γνωστό παλαιότερα και ως Diesel Car Used Car of the Year awards) και ακόμα πιο εντυπωσιακά, όταν συμπεριλήφθηκε στα Top 15 Best Used Cars συνολικά. Οι κριτές αξιολογούν αυτοκίνητα ηλικίας άνω των τριών ετών.

Στην αγορά από το 2010 έως το 2015, το RCZ Coupe βραβεύθηκε από το Diesel Car για τον έξυπνο σχεδιασμό και τη μοντέρνα του εμφάνισή του – συμπεριλαμβανομένης και της οροφής «διπλής φούσκας» (double bubble roof). Αυτή η πρόσφατη βράβευση έρχεται να προστεθεί στους πολλούς άλλους τίτλους που έχει κερδίσει στην καριέρα του το Peugeot RCZ, μεταξύ αυτών και το Diesel Car’s Best Sports Car για το απίστευτο χρονικό διάστημα των πέντε συνεχόμενων ετών.