PEUGEOT INSTINCT CONCEPT

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT, ελευθερία στον υπερθετικό βαθμό

Ονειρευτήκατε ποτέ ένα αυτοκίνητο που να προσφέρει την απόλυτη εξασφάλιση, που να αντιλαμβάνεται πλήρως και το περιβάλλον στο οποίο κινείται ; Ένα αυτοκίνητο που σας καταλαβαίνει, που σας γνωρίζει τόσο καλά ώστε να προβλέπει κάθε σας επιθυμία ; Ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται σε απόλυτη σύμπνοια μαζί σας ; Ένα αυτοκίνητο που σας προσφέρει απλόχερα ανόθευτες οδηγικές εμπειρίες ;
Η PEUGEOT εστιάζει την προσέγγισή της σε όλα τα παραπάνω, με μία μόνο λέξη: ελευθερία. Ελευθερία στην επιλογή του στυλ οδήγησης και των συναισθημάτων που προκαλούνται από αυτό. Ελευθερία στη μετακίνηση.
Και το όνομα αυτού ; PEUGEOT INSTINCT CONCEPT.

/image/88/4/peugeot-instinctconcept-2702pb214-v2.362884.jpg

Η εμπειρία δικτύωσης (I.o.T.) στα καλύτερά της

Για πρώτη φορά στα χρονικά, ένα αυτοκίνητο εφοδιάζεται με λειτουργική i-πλατφόρμα I.o.T., το σύστημα SAMSUNG ARTIKTMCloud που συνδέει το αυτοκίνητο με το cloud του κάθε χρήστη.

/image/88/2/peugeot-instinctconcept-2702styp012-v2.362882.jpg

Το διαδραστικό i-Cockpit

Το διαδραστικό  PEUGEOT i-Cockpit επαναπροσδιορίζει την έννοια του χώρου των επιβατών, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών της αυτόνομης οδήγησης. Τα συστήματα διαδραστικής επικοινωνίας μπορούν να προγραμματιστούν – πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά τη χρήση – σύμφωνα με το επιλεγμένο πρόγραμμα και το προφίλ του κάθε χρήστη.

/image/88/3/peugeot-instinctconcept-2702pb005-v2.362883.jpg

Στυλ “Shooting Brake by PEUGEOT”

Η διαχρονική εμφάνιση του PEUGEOT INSTINCT CONCEPT στηρίζεται στη σχεδιαστική φιλοσοφία του “shooting brake”. Τα ενεργά αεροδυναμικά χαρακτηριστικά, τονίζουν ακόμα περισσότερο τις ρευστές γραμμές του αυτοκινήτου.

VIDEO