Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT: ελευθερία στον υπερθετικό βαθμό.

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT, ελευθερία στον υπερθετικό βαθμό

Ονειρευτήκατε ποτέ ένα αυτοκίνητο που να προσφέρει την απόλυτη εξασφάλιση, που να αντιλαμβάνεται πλήρως και το περιβάλλον στο οποίο κινείται ; Ένα αυτοκίνητο που σας καταλαβαίνει, που σας γνωρίζει τόσο καλά ώστε να προβλέπει κάθε σας επιθυμία ; Ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται σε απόλυτη σύμπνοια μαζί σας ; Ένα αυτοκίνητο που σας προσφέρει απλόχερα ανόθευτες οδηγικές εμπειρίες ;
Η PEUGEOT εστιάζει την προσέγγισή της σε όλα τα παραπάνω, με μία μόνο λέξη: ελευθερία. Ελευθερία στην επιλογή του στυλ οδήγησης και των συναισθημάτων που προκαλούνται από αυτό. Ελευθερία στη μετακίνηση.
Και το όνομα αυτού ; PEUGEOT INSTINCT CONCEPT.

/image/88/4/peugeot-instinctconcept-2702pb214-v2.362884.jpg

Η εμπειρία δικτύωσης (I.o.T.) στα καλύτερά της

Για πρώτη φορά στα χρονικά, ένα αυτοκίνητο εφοδιάζεται με λειτουργική i-πλατφόρμα I.o.T., το σύστημα SAMSUNG ARTIKTMCloud που συνδέει το αυτοκίνητο με το cloud του κάθε χρήστη.

/image/88/2/peugeot-instinctconcept-2702styp012-v2.362882.jpg

Το διαδραστικό i-Cockpit

Το διαδραστικό  PEUGEOT i-Cockpit επαναπροσδιορίζει την έννοια του χώρου των επιβατών, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών της αυτόνομης οδήγησης. Τα συστήματα διαδραστικής επικοινωνίας μπορούν να προγραμματιστούν – πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά τη χρήση – σύμφωνα με το επιλεγμένο πρόγραμμα και το προφίλ του κάθε χρήστη.

/image/88/3/peugeot-instinctconcept-2702pb005-v2.362883.jpg

Στυλ “Shooting Brake by PEUGEOT”

Η διαχρονική εμφάνιση του PEUGEOT INSTINCT CONCEPT στηρίζεται στη σχεδιαστική φιλοσοφία του “shooting brake”. Τα ενεργά αεροδυναμικά χαρακτηριστικά, τονίζουν ακόμα περισσότερο τις ρευστές γραμμές του αυτοκινήτου.

VIDEO