Κορονοϊός (COVID-19) | Ενημέρωση Διαβάστε περισσότερα
PEUGEOT INSTINCT CONCEPT

ΒΑΘΕΙΑ ΓΝΩΣΗ

Για το PEUGEOT INSTINCT CONCEPT, η έμπνευσή μας προήλθε από τη φύση και τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος αποκτά γνώσεις από το περιβάλλον, κερδίζοντας στην πορεία, την αυτονομία του. Το ίδιο συμβαίνει και με το PEUGEOT INSTINCT CONCEPT που βασίζεται σε τεχνολογία βαθειάς γνώσης ώστε να καθορίσει το προφίλ του χρήστη. Το SAMSUNG ARTIKTM Cloud για I.o.Ti συνδέει τις συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά και συλλέγει δεδομένα. Αυτά τα δεδομένα προέρχονται από πηγές όπως είναι τα smartwatches, τα smartphones και τα social media. Μπορεί επίσης να συνδεθεί με το σπίτι σας και να επικοινωνήσει με την smartTV, τις συσκευές audio streaming, home assistant, τον υπολογιστή σας, και άλλες. Το ίδιο το αυτοκίνητο αποτελεί πολύτιμη πηγή πληροφόρησης καθώς συμβιώνει καθημερινά μαζί μας και γνωρίζει τις συνηθισμένες μας διαδρομές, τα αγαπημένα μας μέρη, και τον τρόπο που οδηγούμε. Η PEUGEOT και η Sentiance, μία εταιρεία επιστημονικής επεξεργασίας δεδομένων, επεξεργάζονται τα δεδομένα έτσι ώστε να τα καταστήσουν εκμεταλλεύσιμα και να καθοριστεί το προφίλ του κάθε χρήστη.

Η ανάλυση είναι διαρκής και συνεχώς βελτιούμενη.

Αυτό σημαίνει ότι το PEUGEOT INSTINCT CONCEPT έχει τη δυνατότητα να προ-διαμορφώσει ή να προσαρμόσει την αρχιτεκτονική λειτουργίας του, ώστε να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες του χρήστη.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

/image/88/7/peugeot-instinctconcept-2702pb208.362887.jpg

Δευτέρα, 7:45 π.μ. 

Ξεκινάτε 15 λεπτά νωρίτερα από το συνηθισμένο, για το ραντεβού σας των 8:30 μ.μ. Αν θέλετε να είστε στην ώρα σας, το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας και το ημερολόγιό σας έχουν συγχρονιστεί, λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες και τις συνθήκες κυκλοφορίας, και σας προτείνουν να φύγετε από το σπίτι δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα. Μόλις μπείτε στο αυτοκίνητο, το ηχοσύστημα Hi-Fi της FOCAL αρχίζει να παίζει το κομμάτι που ακούγατε και στο σπίτι. Όταν βάζετε μπροστά τον κινητήρα, οι πόρτες του σπιτιού κλειδώνουν αυτόματα.

/image/88/8/25p-autonomous-sharp-domotic.362888.png

Τρίτη, 9 μ.μ. 

Είστε πολύ κουρασμένοι μετά το γυμναστήριο. Το PEUGEOT INSTINCT CONCEPT το γνωρίζει αυτό χάρη στο smartwatch σας και έτσι επιλέγει το πρόγραμμα Αυτόνομης οδήγησης ‘Soft Mode’. Μπορείτε να ξεκουραστείτε κατά τη διάρκεια της επιστροφής στο σπίτι. Καθώς πλησιάζετε στο σπίτι σας, ανάβουν τα εξωτερικά φώτα στο παρκινγκ σας.

/image/88/9/peugeot-instinctconcept-2702pb216-v2.362889.jpg

Τρίτη, 8 π.μ. 

Η χθεσινή γυμναστική δεν ήταν αρκετή! Το αυτοκίνητό σας, σας προτείνει να παρκάρετε λίγο πιο μακριά από το γραφείο, δίνοντάς σας έτσι την ευκαιρία για ένα 10λεπτο περπάτημα, που θα σας βοηθήσει να κρατηθείτε σε φόρμα.

/image/89/0/peugeot-instinctconcept-2702pb221-v2.362890.jpg

Παρασκευή, 2 μ.μ. 

Η διαδρομή μέχρι το επόμενο ραντεβού σας περιλαμβάνει και ένα τμήμα σε αυτοκινητόδρομο αλλά και ένα επαρχιακό τμήμα με στροφές.
Για το κομμάτι του αυτοκινητόδρομου επιλέγεται το πρόγραμμα αυτόνομης οδήγησης ‘Sharp mode’. Στη συνέχεια, και μόλις ξεκινήσουν οι στροφές, το αυτοκίνητο γνωρίζοντας ότι σας ενθουσιάζει η δυναμική οδήγηση, περνάει αυτόματα στο πρόγραμμα ‘Drive Boost’.

4 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η λειτουργία των τεσσάρων διαθέσιμων προγραμμάτων είναι προσαρμοσμένη ανάλογα με τις συνθήκες και τις επιθυμίες του οδηγού.

Το ‘Drive Boost’ είναι σχεδιασμένο για δυναμική οδήγηση. Το ‘Drive Relax’ θέτει τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης (ADAS/Advanced Driving Assistance Systems) στη διάθεση του οδηγού.

Σε αυτά περιλαμβάνονται λειτουργίες όπως η αυτόματη εναλλαγή μεσαίας-μεγάλης σκάλας φώτων, και το ενεργό cruise control. Το πρόγραμμα αυτόνομης οδήγησης ‘Soft mode’ προορίζεται για να εξασφαλίσει την άνεση. Εάν το ταξίδι κρατήσει λίγο παραπάνω, το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε μία ταινία, να διαβάσετε ένα βιβλίο, ή απλά να ξεκουραστείτε. Και τέλος, το πρόγραμμα ‘Autonomous Sharp’ βελτιώνει τους χρόνους του ταξιδιού, μέσω της ακρίβειας και της αποτελεσματικότητας που επιφέρει στην οδική συμπεριφορά.

MORE PHOTOS & VIDEOS